Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura Bucuresti, cu crema de ciocolata si crema de bezea cu fistic

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

900 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura Bucuresti, cu crema de ciocolata si crema de bezea cu fistic
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura Bucuresti, cu crema de ciocolata si crema de bezea cu fistic

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

900 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Prajitura Bucuresti, cu blat de ciocolata amaruie, crema de bezea elvetiana cu aroma de fistic, crema de ciocolata amaruie si glazura de ciocolata amaruie.

Prajitura Bucuresti, cu crema de ciocolata si crema de bezea cu fistic

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Prajitura Bucuresti, cu blat de ciocolata amaruie, crema de bezea elvetiana cu aroma de fistic, crema de ciocolata amaruie si glazura de ciocolata amaruie.

Ingrediente

Portii:
blat de ciocolata
  • 225 gr faina
  • 9 buc oua
  • 450 gr ciocolata amaruie
  • 225 gr zahar brun
  • 375 gr unt
  • 15 gr praf de copt
  • praf de sare
  • 4 ml esenta de rom
  • 1faina
    225 gr
  • 2oua
    9 buc
  • 3ciocolata amaruie
    450 gr
  • 4zahar brun
    225 gr
  • 5unt
    375 gr
  • 6praf de copt
    15 gr
  • 7sare
    praf de
  • 8esenta de rom
    4 ml
crema de ciocolata amaruie
  • 3 buc oua
  • 150 gr zahar brun
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 6 linguri cacao
  • 2 ml esenta de rom
  • praf de sare
  • 200 gr unt
  • 1oua
    3 buc
  • 2zahar brun
    150 gr
  • 3ciocolata amaruie
    200 gr
  • 4cacao
    6 linguri
  • 5esenta de rom
    2 ml
  • 6sare
    praf de
  • 7unt
    200 gr
crema de bezea elvetiana cu fistic
  • 160 gr albus de ou
  • 240 gr zahar
  • 250 gr unt
  • 3 picaturi colorant alimentar
  • praf de sare
  • 2 ml esenta de fistic
  • 1albus de ou
    160 gr
  • 2zahar
    240 gr
  • 3unt
    250 gr
  • 4colorant alimentar
    3 picaturi
  • 5sare
    praf de
  • 6esenta de fistic
    2 ml
glazura de ciocolata amaruie
  • 200 gr frisca lichida vegetala
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 1frisca lichida vegetala
    200 gr
  • 2ciocolata amaruie
    200 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula plastic, 28 cm, Alb - Kitchen Craft
26 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
99 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc
Mixer cu bol 4.3L, Classic, White - KitchenAid
2690 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 35 cm - de Buyer
34 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 45 cm - de Buyer
39 leiÎn stoc
Punga pentru decorare cu 5 duze - Westmark
125 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.