Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Medalioane din piept de curcan cu dovlecei si coulis de ardei

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

nico15

62 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Medalioane din piept de curcan cu dovlecei si coulis de ardei
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Medalioane din piept de curcan cu dovlecei si coulis de ardei

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

nico15

62 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

27 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ceva mai dietetic, curcan.

Medalioane din piept de curcan cu dovlecei si coulis de ardei

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

27 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
nico15
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Ceva mai dietetic, curcan.

Ingrediente

Portii:
  • 350 gr piept de curcan
  • 75 gr ulei de masline
  • 8 frunze busuioc
  • 75 ml suc de grepfrut
  • 30 ml suc de portocale
  • 2 frunze busuioc
  • 80 gr branza
  • 2 crengute de cimbru uscat
  • 30 gr cascaval
  • 100 gr dovlecei
  • 75 gr rosii Cherry
  • 50 gr faina
  • 1 buc oua
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 gr sare
  • 1 gr piper
  • 30 ml ulei de masline
  • 7 gr miere de albine
  • 2 gr ienibahar
  • 70 gr unt
  • 3 buc ardei kapia
  • 1piept de curcan
    350 gr
  • 2ulei de masline
    75 gr
  • 3busuioc
    8 frunze
  • 4suc de grepfrut
    75 ml
  • 5suc de portocale
    30 ml
  • 6busuioc
    2 frunze
  • 7branza
    80 gr
  • 8cimbru uscat
    2 crengute de
  • 9cascaval
    30 gr
  • 10dovlecei
    100 gr
  • 11rosii Cherry
    75 gr
  • 12faina
    50 gr
  • 13oua
    1 buc
  • 14ulei de floarea soarelui
    100 ml
  • 15sare
    2 gr
  • 16piper
    1 gr
  • 17ulei de masline
    30 ml
  • 18miere de albine
    7 gr
  • 19ienibahar
    2 gr
  • 20unt
    70 gr
  • 21ardei kapia
    3 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 01:58
Sanatoasa
Deja se stie ca pieptul de curcan (fara pielita) este cea mai slaba carne, are puţine calorii, o găsim ca şi recomandare în mai toate dietele.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.