Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Budinca de paste cu carne si ciuperci

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Budinca de paste cu carne si ciuperci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Budinca de paste cu carne si ciuperci

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Budinca de paste cu carne si ciuperci a fost preparata facand putina curatenie prin frigider si prin camara. Tare buna a iesit, asa ca la urmatoarea curatenie cred ca mai prestam una.

Budinca de paste cu carne si ciuperci

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Budinca de paste cu carne si ciuperci a fost preparata facand putina curatenie prin frigider si prin camara. Tare buna a iesit, asa ca la urmatoarea curatenie cred ca mai prestam una.

Ingrediente

Portii:
  • 350 gr paste penne
  • 1.5 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 300 gr bacon
  • 200 gr sunca presata
  • 720 gr ciuperci conservate
  • 2 buc ceapa
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc ardei gras verde
  • 1 buc ardei gras
  • 1 praf de piper
  • 0.5 lingurita oregano
  • 1 crenguta de cimbru uscat
  • 2 frunze foi de dafin
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 buc galbenus de ou
  • 5 linguri smantana
  • 100 ml ulei
  • 100 gr branza
  • 50 gr unt
  • 3 catei usturoi
  • 1paste penne
    350 gr
  • 2apa
    1.5 l
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4bacon
    300 gr
  • 5sunca presata
    200 gr
  • 6ciuperci conservate
    720 gr
  • 7ceapa
    2 buc
  • 8morcovi
    2 buc
  • 9ardei gras verde
    1 buc
  • 10ardei gras
    1 buc
  • 11piper
    1 praf de
  • 12oregano
    0.5 lingurita
  • 13cimbru uscat
    1 crenguta de
  • 14foi de dafin
    2 frunze
  • 15patrunjel
    1 legatura
  • 16galbenus de ou
    3 buc
  • 17smantana
    5 linguri
  • 18ulei
    100 ml
  • 19branza
    100 gr
  • 20unt
    50 gr
  • 21usturoi
    3 catei

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.