Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lasagna cu foi de mamaliga

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
 chef profile img

Aromeinbucate

201 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Lasagna cu foi de mamaliga
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lasagna cu foi de mamaliga

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
chef profile img

Aromeinbucate

201 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Acest preparat reprezinta un fusion reusit intre bucataria noastra si cea italiana, combinatia este una reusita, plina de arome deosebite, alaturi de draga noastra mamaliguta cu parmezan si unt!

Lasagna cu foi de mamaliga

(*)(*)(*)(*)(*) ( 5 )

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Aromeinbucate
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Acest preparat reprezinta un fusion reusit intre bucataria noastra si cea italiana, combinatia este una reusita, plina de arome deosebite, alaturi de draga noastra mamaliguta cu parmezan si unt!

Ingrediente

Portii:
  • 20 gr hribi deshidratati
  • 180 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 gr bacon
  • 3 catei usturoi
  • 1 buc ceapa rosie
  • 2 buc morcovi
  • 2 buc telina apio
  • 1.5 lingurite cimbru uscat
  • 1.5 lingurite busuioc uscat
  • 1.5 lingurite oregano uscat
  • 700 gr carne tocata de curcan
  • 3 lingurite bulion
  • 400 gr rosii in bulion
  • 3 buc foi de dafin
  • 160 gr parmezan
  • 375 gr malai prefiert
  • 1.5 l apa
  • 2 lingurite unt
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1hribi deshidratati
    20 gr
  • 2vin alb sec
    180 ml
  • 3ulei de masline
    2 linguri
  • 4bacon
    100 gr
  • 5usturoi
    3 catei
  • 6ceapa rosie
    1 buc
  • 7morcovi
    2 buc
  • 8telina apio
    2 buc
  • 9cimbru uscat
    1.5 lingurite
  • 10busuioc uscat
    1.5 lingurite
  • 11oregano uscat
    1.5 lingurite
  • 12carne tocata de curcan
    700 gr
  • 13bulion
    3 lingurite
  • 14rosii in bulion
    400 gr
  • 15foi de dafin
    3 buc
  • 16parmezan
    160 gr
  • 17malai prefiert
    375 gr
  • 18apa
    1.5 l
  • 19unt
    2 lingurite
  • 20sare
    dupa gust
  • 21piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (5)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
5 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (5)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
ZiceMami
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 09:13
Super
Ce idee faina!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Roberta
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 09:03
Nu m-aș fi gândit niciodată la aceasta combinație. Super interesant!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 05:00
O lasagna originala !
Cu siguranta ca si italienii ar fi incantati de varinata ta :)
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
learning to cook
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 02:12
Interesanta rețetă, sigur este delicioasa.
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 02:21
Mamalica romaneasca si Lasagne italieneasca
"O gateala savuroasa si suficient de rafinata ca sa abureasca pe mese simandicoase, exprimand totodata ceva din gustul si din simtirea romaneasca" zicea Radu Anton Roman .Dar a ta este combinata cu gateala italiana si ti-a iesit ceva savuros...! Bravo tie !
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.