Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu ciocolata si jeleu de coacaze rosii

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Food by Ramo

149 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Tort cu ciocolata si jeleu de coacaze rosii
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu ciocolata si jeleu de coacaze rosii

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Food by Ramo

149 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

40 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cand te loveste pofta de bun si de dulce, nu ai cum sa-i rezisti, asa ca-ti sufleci manecile si faci o bunatate de tort cu ciocolata si jeleu de coacaze rosii. Si pentru ca orice tort trebuie degustat, scoti lingura si te pui pe treaba...ca deh, doar nu o sa ramana nemancat asa o bunatate.

Tort cu ciocolata si jeleu de coacaze rosii

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

40 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Food by Ramo
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Cand te loveste pofta de bun si de dulce, nu ai cum sa-i rezisti, asa ca-ti sufleci manecile si faci o bunatate de tort cu ciocolata si jeleu de coacaze rosii. Si pentru ca orice tort trebuie degustat, scoti lingura si te pui pe treaba...ca deh, doar nu o sa ramana nemancat asa o bunatate.

Ingrediente

Portii:
blat
  • 2 buc oua
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • 1 varf de cutit praf de copt
  • 1 buc zahar vanilat
  • 1oua
    2 buc
  • 2zahar
    2 linguri
  • 3ulei
    2 linguri
  • 4faina
    2 linguri
  • 5cacao
    1 lingura
  • 6praf de copt
    1 varf de cutit
  • 7zahar vanilat
    1 buc
ganache de ciocolata
  • 400 ml frisca lichida
  • 320 gr ciocolata
  • 1frisca lichida
    400 ml
  • 2ciocolata
    320 gr
jeleu
  • 350 gr coacaze rosii
  • 100 gr afine
  • 120 gr zahar
  • 3.5 buc foi de gelatina
  • 1coacaze rosii
    350 gr
  • 2afine
    100 gr
  • 3zahar
    120 gr
  • 4foi de gelatina
    3.5 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Gheorghiu Mia
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 09:18
atat de delicios arataaaa!!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 09:18
Un tort minunat!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 09:18
Deliciu!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.