Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui piccata, in crusta de parmezan

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2317 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui piccata, in crusta de parmezan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui piccata, in crusta de parmezan

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2317 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pui piccata este un preparat specific bucatariei italiene. Pulpele de pui trecute printr-un amestec de faina si parmezan sunt prajite in ulei. Bucatile caramelizate ramse in tigaie sunt incorporate in sosul de vin alb, suc de lamaie, supa de carne, salota, usturoi, capere, patrunjel si unt, care va inveli bucatile rumene si fragede de carne.

Pui piccata, in crusta de parmezan

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pui piccata este un preparat specific bucatariei italiene. Pulpele de pui trecute printr-un amestec de faina si parmezan sunt prajite in ulei. Bucatile caramelizate ramse in tigaie sunt incorporate in sosul de vin alb, suc de lamaie, supa de carne, salota, usturoi, capere, patrunjel si unt, care va inveli bucatile rumene si fragede de carne.

Ingrediente

Portii:
  • 30 gr faina
  • 20 gr parmezan
  • 25 ml lapte
  • 350 gr pulpe de pui dezosate
  • 25 ml ulei
  • 60 gr unt
  • 1 buc salota
  • 3 catei usturoi
  • 120 ml vin alb demisec
  • 220 ml supa de carne
  • 1 buc lamai
  • 1.5 linguri capere din conserva
  • 5 gr patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 1faina
    30 gr
  • 2parmezan
    20 gr
  • 3lapte
    25 ml
  • 4pulpe de pui dezosate
    350 gr
  • 5ulei
    25 ml
  • 6unt
    60 gr
  • 7salota
    1 buc
  • 8usturoi
    3 catei
  • 9vin alb demisec
    120 ml
  • 10supa de carne
    220 ml
  • 11lamai
    1 buc
  • 12capere din conserva
    1.5 linguri
  • 13patrunjel
    5 gr
  • 14sare
    dupa gust
  • 15piper negru macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Storcator citrice 14 cm, inox - Westmark
125 leiÎn stoc
Storcator citrice, sticla - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Storcator lamai/lime - Westmark
64 leiÎn stoc
Recipient depozitare 750 g - Westmark
95 leiÎn stoc
Presa usturoi, otel, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 02:40
Arata demential!
Inca o combinatie tare gustoasa! Cred ca a fost tare aromat puiul gatit asa, imi face cu ochiul rau.. :))
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.