85 retete postate
85 retete postate
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
10 minute
Preparare
20 minute
Favorita de
3 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustare400 ml de lapte de soia se pune la fiert, intr-un vas special cu baza dubla sau de fiert lapte. 100 ml de lapte se amesteca cu praful de budinca, zaharul tos si zaharul vanilat, pana se omogenizeaza, apoi se toarna in laptele fierbinte si se amesteca continuu, pana se inglobeaza, lasandu-se la fiert, la foc mic, circa 10 minute, pana ce se ingroasa budinca.
400 ml de lapte de soia se pune la fiert, intr-un vas special cu baza dubla sau de fiert lapte. 100 ml de lapte se amesteca cu praful de budinca, zaharul tos si zaharul vanilat, pana se omogenizeaza, apoi se toarna in laptele fierbinte si se amesteca continuu, pana se inglobeaza, lasandu-se la fiert, la foc mic, circa 10 minute, pana ce se ingroasa budinca.
O parte din fructe se paseaza, pana ce se obtine un piure de fructe. La montarea desertului se folosesc pahare speciale de inghetata sau pur si simplu pahare/boluri transparente. Se alterneaza doua straturi de budinca cu un strat de fructe pasate la mijloc. Deasupra se decoreaza cu fructe intregi.
O parte din fructe se paseaza, pana ce se obtine un piure de fructe. La montarea desertului se folosesc pahare speciale de inghetata sau pur si simplu pahare/boluri transparente. Se alterneaza doua straturi de budinca cu un strat de fructe pasate la mijloc. Deasupra se decoreaza cu fructe intregi.
Se poate folosi orice alt tip de budinca ;) Pofta buna!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
400 ml de lapte de soia se pune la fiert, intr-un vas special cu baza dubla sau de fiert lapte. 100 ml de lapte se amesteca cu praful de budinca, zaharul tos si zaharul vanilat, pana se omogenizeaza, apoi se toarna in laptele fierbinte si se amesteca continuu, pana se inglobeaza, lasandu-se la fiert, la foc mic, circa 10 minute, pana ce se ingroasa budinca.
400 ml de lapte de soia se pune la fiert, intr-un vas special cu baza dubla sau de fiert lapte. 100 ml de lapte se amesteca cu praful de budinca, zaharul tos si zaharul vanilat, pana se omogenizeaza, apoi se toarna in laptele fierbinte si se amesteca continuu, pana se inglobeaza, lasandu-se la fiert, la foc mic, circa 10 minute, pana ce se ingroasa budinca.
O parte din fructe se paseaza, pana ce se obtine un piure de fructe. La montarea desertului se folosesc pahare speciale de inghetata sau pur si simplu pahare/boluri transparente. Se alterneaza doua straturi de budinca cu un strat de fructe pasate la mijloc. Deasupra se decoreaza cu fructe intregi.
O parte din fructe se paseaza, pana ce se obtine un piure de fructe. La montarea desertului se folosesc pahare speciale de inghetata sau pur si simplu pahare/boluri transparente. Se alterneaza doua straturi de budinca cu un strat de fructe pasate la mijloc. Deasupra se decoreaza cu fructe intregi.
Se poate folosi orice alt tip de budinca ;) Pofta buna!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!