Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Friptura de pui in sos de rosii sub capac de cartofi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Friptura de pui in sos de rosii sub capac de cartofi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Friptura de pui in sos de rosii sub capac de cartofi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Decat sa prepar in doua vase, am preferat sa combin preparatele si asa a iesit o delicioasa Friptura de pui in sos de rosii sub capac de cartofi. De obicei cand fac piure de cartofi, pe cel care ramane pentru a doua zi il transform in altceva, ca nu le mai place reincalzit. De data aceasta l-am transformat in capac pentru friptura.

Friptura de pui in sos de rosii sub capac de cartofi

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Decat sa prepar in doua vase, am preferat sa combin preparatele si asa a iesit o delicioasa Friptura de pui in sos de rosii sub capac de cartofi. De obicei cand fac piure de cartofi, pe cel care ramane pentru a doua zi il transform in altceva, ca nu le mai place reincalzit. De data aceasta l-am transformat in capac pentru friptura.

Ingrediente

Portii:
friptura
  • 1 kg carne de pui
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust salvie uscata
  • dupa gust boia dulce
  • 2 frunze foi de dafin
  • 110 ml vin spumant
  • 1carne de pui
    1 kg
  • 2ulei de floarea soarelui
    50 ml
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
  • 5salvie uscata
    dupa gust
  • 6boia dulce
    dupa gust
  • 7foi de dafin
    2 frunze
  • 8vin spumant
    110 ml
piure
  • 500 gr cartofi
  • dupa gust sare
  • dupa gust busuioc
  • 50 gr unt
  • 1 lingura smantana
  • 150 ml lapte
  • 2 buc galbenus de ou
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 1cartofi
    500 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3busuioc
    dupa gust
  • 4unt
    50 gr
  • 5smantana
    1 lingura
  • 6lapte
    150 ml
  • 7galbenus de ou
    2 buc
  • 8patrunjel
    0.5 legatura
sos
  • 400 gr pasta de rosii
  • 200 gr zacusca
  • 10 catei usturoi
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de cimbru
  • dupa gust sare
  • 1pasta de rosii
    400 gr
  • 2zacusca
    200 gr
  • 3usturoi
    10 catei
  • 4zahar
    1 lingurita
  • 5cimbru
    1 praf de
  • 6sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.