Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciolan intreg

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciolan intreg
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciolan intreg

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

3 ore 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Am pregatit ciolan intreg (rasol) la cuptor, la foc mic, cateva ore. L-am aromat cu mirodenii din ghivecele mele preferate: oregano si cimbru. Si pentru ca ai mei nu mananca toti la fel (mie nu-mi place fasolea, altii nu au vrut mazare) am pregatit doua feluri de legume cu unt: fasole galbena si verde cu marar si patrunjel, respectiv mazare si orez cu unt.

Ciolan intreg

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

3 ore 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit ciolan intreg (rasol) la cuptor, la foc mic, cateva ore. L-am aromat cu mirodenii din ghivecele mele preferate: oregano si cimbru. Si pentru ca ai mei nu mananca toti la fel (mie nu-mi place fasolea, altii nu au vrut mazare) am pregatit doua feluri de legume cu unt: fasole galbena si verde cu marar si patrunjel, respectiv mazare si orez cu unt.

Ingrediente

Portii:
Pentru friptura:
  • 1.5 kg rasol de porc
  • 2 lingurite sare
  • 50 ml ulei
  • 200 ml bere
  • 400 ml apa
  • 2 crengute de oregano
  • 1 crenguta de cimbru
  • 2 lingurite boia afumata dulce
  • 3 catei usturoi
  • 1rasol de porc
    1.5 kg
  • 2sare
    2 lingurite
  • 3ulei
    50 ml
  • 4bere
    200 ml
  • 5apa
    400 ml
  • 6oregano
    2 crengute de
  • 7cimbru
    1 crenguta de
  • 8boia afumata dulce
    2 lingurite
  • 9usturoi
    3 catei
Pentru garnitura de mazare:
  • 200 gr mazare congelata
  • 2 linguri orez
  • 1 lingura unt
  • 1 buc ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita mix de legume deshidratate
  • dupa gust sare
  • 1mazare congelata
    200 gr
  • 2orez
    2 linguri
  • 3unt
    1 lingura
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5ulei
    1 lingura
  • 6mix de legume deshidratate
    1 lingurita
  • 7sare
    dupa gust
Pentru garnitura de fasole:
  • 100 gr fasole verde congelata
  • 100 gr fasole galbena congelata
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita mix de legume deshidratate
  • dupa gust sare
  • 0.5 lingurita marar uscat
  • 0.5 lingurita patrunjel uscat
  • 1fasole verde congelata
    100 gr
  • 2fasole galbena congelata
    100 gr
  • 3unt
    1 lingura
  • 4ulei
    1 lingura
  • 5mix de legume deshidratate
    1 lingurita
  • 6sare
    dupa gust
  • 7marar uscat
    0.5 lingurita
  • 8patrunjel uscat
    0.5 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Termometru pentru friptura - Zokura
32 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, silicon, Negru - OXO
58 leiÎn stoc
Set 3 carlige, 4 cm - Westmark
15 leiÎn stoc
Platou 35 x 18 cm, lemn de arin - Kesper
85 leiÎn stoc
Platou servire pizza 32 cm, bambus - Kesper
55 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 11:05
Ciolan intreg
O bunatate,felicitari!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.