Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru ca mult dorita Oala sub presiune a poposit in bucataria mea, am pregatit la el reteta Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi. Foarte frageda a iesit carnea si foarte bun sosul, cu multa ceapa, cu ardei copt si suc de rosii preparat in casa. Sosul este usor picant, dar si usor dulce-acrisor, exact cum preferam noi sosurile.

Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru ca mult dorita Oala sub presiune a poposit in bucataria mea, am pregatit la el reteta Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi. Foarte frageda a iesit carnea si foarte bun sosul, cu multa ceapa, cu ardei copt si suc de rosii preparat in casa. Sosul este usor picant, dar si usor dulce-acrisor, exact cum preferam noi sosurile.

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc pulpe de iepure
  • 2 buc ardei copt
  • 4 buc ceapa uscata
  • 4 catei usturoi
  • 800 gr sos de rosii
  • 1 dupa gust sare
  • 1 dupa gust piper macinat
  • 1 dupa gust cimbru uscat
  • 1 buc foi de dafin
  • 1 buc lamai
  • 150 ml vin alb demisec
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1pulpe de iepure
    4 buc
  • 2ardei copt
    2 buc
  • 3ceapa uscata
    4 buc
  • 4usturoi
    4 catei
  • 5sos de rosii
    800 gr
  • 6sare
    1 dupa gust
  • 7piper macinat
    1 dupa gust
  • 8cimbru uscat
    1 dupa gust
  • 9foi de dafin
    1 buc
  • 10lamai
    1 buc
  • 11vin alb demisec
    150 ml
  • 12ulei
    50 ml
  • 13frunze de patrunjel
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Lingura, inox, "Windsor" - Grunwerg
14 leiÎn stoc
Set 7 piese pentru condimente, inox
125 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.