Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Biscuiti cu anason si bezea acrisoara de lamaie

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Biscuiti cu anason si bezea acrisoara de lamaie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Biscuiti cu anason si bezea acrisoara de lamaie

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Biscuiti cu o aroma deosebita!

Biscuiti cu anason si bezea acrisoara de lamaie

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
anisoara
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Biscuiti cu o aroma deosebita!

Ingrediente

Portii:
  • 350 gr faina
  • 50 gr amidon alimentar
  • 200 gr unt
  • 150 gr zahar pudra
  • 2 buc oua
  • 6 linguri zahar
  • praf de anason
  • praf de sare
  • 4 linguri suc de lamaie
  • 1faina
    350 gr
  • 2amidon alimentar
    50 gr
  • 3unt
    200 gr
  • 4zahar pudra
    150 gr
  • 5oua
    2 buc
  • 6zahar
    6 linguri
  • 7anason
    praf de
  • 8sare
    praf de
  • 9suc de lamaie
    4 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.