Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Perisoare de pui in sos de rosii cu busuioc

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Perisoare de pui in sos de rosii cu busuioc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Perisoare de pui in sos de rosii cu busuioc

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Ne plac preparatele din carne tocata: chiftelute, perisoare, parjoale, etc. si incerc sa le combin in moduri diverse cum este si aceasta reteta de perisoare de pui in sos de rosii cu busuioc.

Perisoare de pui in sos de rosii cu busuioc

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne , Romaneasca
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ne plac preparatele din carne tocata: chiftelute, perisoare, parjoale, etc. si incerc sa le combin in moduri diverse cum este si aceasta reteta de perisoare de pui in sos de rosii cu busuioc.

Ingrediente

Portii:
pentru perisoare
  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 1 buc ceapa
  • 150 gr sunca afumata
  • 100 gr orez
  • dupa gust sare
  • dupa gust cimbru
  • dupa gust piper
  • dupa gust oregano
  • varf de cutit ghimbir
  • 1 buc oua
  • 750 ml apa
  • 2 buc foi de dafin
  • 1piept de pui dezosat
    500 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3sunca afumata
    150 gr
  • 4orez
    100 gr
  • 5sare
    dupa gust
  • 6cimbru
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
  • 8oregano
    dupa gust
  • 9ghimbir
    varf de cutit
  • 10oua
    1 buc
  • 11apa
    750 ml
  • 12foi de dafin
    2 buc
pentru sos
  • 750 gr zarzavat de rosii
  • 50 ml ulei de masline
  • 4 catei usturoi
  • 5 buc frunze de busuioc
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita zahar brun
  • dupa gust patrunjel
  • 1zarzavat de rosii
    750 gr
  • 2ulei de masline
    50 ml
  • 3usturoi
    4 catei
  • 4frunze de busuioc
    5 buc
  • 5boia dulce
    1 lingurita
  • 6zahar brun
    1 lingurita
  • 7patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/df238e06-a21c-4d2c-8c5f-97d0ddd88918.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Ama11lia
Bucatar amator gatesc.co
https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/58cda868-63fa-4ffb-9e80-d9b0ae1c2f84.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Cooking Art
Legend Chef gatesc.co

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ama11lia
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 23, 12:12
Bune  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 23, 09:41
Gustoase!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.