Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura Fantezie cu piscoturi de cacao si foi albe

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura Fantezie cu piscoturi de cacao si foi albe
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura Fantezie cu piscoturi de cacao si foi albe

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

De cand am descoperit piscoturile cu cacao, le tot includ in deserturi pentru ca le dau o nota aparte, atat ca gust, cat si ca aspect. Si am mai folosit un ingredient special: untul de cacao, care are o aroma deosebita si completeaza perfect textura cremei.

Prajitura Fantezie cu piscoturi de cacao si foi albe

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

De cand am descoperit piscoturile cu cacao, le tot includ in deserturi pentru ca le dau o nota aparte, atat ca gust, cat si ca aspect. Si am mai folosit un ingredient special: untul de cacao, care are o aroma deosebita si completeaza perfect textura cremei.

Ingrediente

Portii:
Aluat pentru foi pe dosul tavii
  • 2 buc oua
  • 3 linguri ulei de cocos
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • 75 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 varf de cutit sare
  • 400 gr faina
  • 1oua
    2 buc
  • 2ulei de cocos
    3 linguri
  • 3iaurt grecesc
    3 linguri
  • 4zahar
    75 gr
  • 5praf de copt
    1 lingurita
  • 6bicarbonat de sodiu
    1 lingurita
  • 7sare
    1 varf de cutit
  • 8faina
    400 gr
pentru crema de lapte cu frisca
  • 2 l lapte
  • 150 gr amidon alimentar
  • 50 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 1 varf de cutit sare
  • 150 gr unt de cacao
  • 400 ml frisca
  • 32 buc piscoturi cu cacao
  • 1lapte
    2 l
  • 2amidon alimentar
    150 gr
  • 3faina
    50 gr
  • 4zahar
    100 gr
  • 5sare
    1 varf de cutit
  • 6unt de cacao
    150 gr
  • 7frisca
    400 ml
  • 8piscoturi cu cacao
    32 buc
pentru sirop
  • 200 ml apa
  • 50 gr zahar
  • 38 ml esenta de rom
  • 1apa
    200 ml
  • 2zahar
    50 gr
  • 3esenta de rom
    38 ml
pentru glazura de ciocolata
  • 100 ml frisca
  • 400 gr ciocolata amaruie
  • 2 lingurite esenta de menta
  • 1frisca
    100 ml
  • 2ciocolata amaruie
    400 gr
  • 3esenta de menta
    2 lingurite
pentru umplutura
  • 250 gr dulceata de afine
  • 1dulceata de afine
    250 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.