584 retete postate
584 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe indeparteaza prima foaie de la varza, se taie varza in bucati mai mici atat cat sa incapa in spatiul de taiere al feliatorului de legume. Rosiile se feliaza in patru si li se indeparteaza cotoarele. Castravetii se taie in sferturi si ardeii in jumatati. Toate ingredientele se adauga, pe rand, in spatiul de taiere al aparatului, folosind forma de taiere cu lamele multiple si se apasa cu putere capacul.
Se indeparteaza prima foaie de la varza, se taie varza in bucati mai mici atat cat sa incapa in spatiul de taiere al feliatorului de legume. Rosiile se feliaza in patru si li se indeparteaza cotoarele. Castravetii se taie in sferturi si ardeii in jumatati. Toate ingredientele se adauga, pe rand, in spatiul de taiere al aparatului, folosind forma de taiere cu lamele multiple si se apasa cu putere capacul.
Se amesteca, apoi, ingredientele in vasul aparatului si se adauga mararul tocat. Intr-un vas, se amesteca putin ulei de masline cu zeama de la o lamaie, sare si piper si se toarna peste salata de vara colorata. Se agita vasul pentru a se asezona bine ingredientele cu dressingul, iar la final se adauga branza telemea, taiata tot in cuburi, cu ajutorul aparatului. Este chiar buna aceasta salata, mai ales in zilele caniculare de vara.
Se amesteca, apoi, ingredientele in vasul aparatului si se adauga mararul tocat. Intr-un vas, se amesteca putin ulei de masline cu zeama de la o lamaie, sare si piper si se toarna peste salata de vara colorata. Se agita vasul pentru a se asezona bine ingredientele cu dressingul, iar la final se adauga branza telemea, taiata tot in cuburi, cu ajutorul aparatului. Este chiar buna aceasta salata, mai ales in zilele caniculare de vara.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se indeparteaza prima foaie de la varza, se taie varza in bucati mai mici atat cat sa incapa in spatiul de taiere al feliatorului de legume. Rosiile se feliaza in patru si li se indeparteaza cotoarele. Castravetii se taie in sferturi si ardeii in jumatati. Toate ingredientele se adauga, pe rand, in spatiul de taiere al aparatului, folosind forma de taiere cu lamele multiple si se apasa cu putere capacul.
Se indeparteaza prima foaie de la varza, se taie varza in bucati mai mici atat cat sa incapa in spatiul de taiere al feliatorului de legume. Rosiile se feliaza in patru si li se indeparteaza cotoarele. Castravetii se taie in sferturi si ardeii in jumatati. Toate ingredientele se adauga, pe rand, in spatiul de taiere al aparatului, folosind forma de taiere cu lamele multiple si se apasa cu putere capacul.
Se amesteca, apoi, ingredientele in vasul aparatului si se adauga mararul tocat. Intr-un vas, se amesteca putin ulei de masline cu zeama de la o lamaie, sare si piper si se toarna peste salata de vara colorata. Se agita vasul pentru a se asezona bine ingredientele cu dressingul, iar la final se adauga branza telemea, taiata tot in cuburi, cu ajutorul aparatului. Este chiar buna aceasta salata, mai ales in zilele caniculare de vara.
Se amesteca, apoi, ingredientele in vasul aparatului si se adauga mararul tocat. Intr-un vas, se amesteca putin ulei de masline cu zeama de la o lamaie, sare si piper si se toarna peste salata de vara colorata. Se agita vasul pentru a se asezona bine ingredientele cu dressingul, iar la final se adauga branza telemea, taiata tot in cuburi, cu ajutorul aparatului. Este chiar buna aceasta salata, mai ales in zilele caniculare de vara.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!