Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Wrap cu berbecut, hummus si sos de iaurt

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Wrap cu berbecut, hummus si sos de iaurt
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Wrap cu berbecut, hummus si sos de iaurt

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru o cina in weekend alaturi de prieteni: lipie subtire facuta in casa servita cu carne de berbecut la tigaie, hummus de casa si un sos racoritor de iaurt cu sumac si chimion.

Wrap cu berbecut, hummus si sos de iaurt

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Good Food
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru o cina in weekend alaturi de prieteni: lipie subtire facuta in casa servita cu carne de berbecut la tigaie, hummus de casa si un sos racoritor de iaurt cu sumac si chimion.

Ingrediente

Portii:
lipie
  • 500 buc faina
  • 300 ml apa
  • 2 lingurite sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1faina
    500 buc
  • 2apa
    300 ml
  • 3sare
    2 lingurite
  • 4ulei de masline
    3 linguri
hummus
  • 400 gr naut
  • 0.5 buc lamai
  • 2 lingurite chimion
  • 2 lingurite condiment Sumac
  • 0.5 lingurita fulgi de chilli
  • 2 catei usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • dupa gust sare
  • 1naut
    400 gr
  • 2lamai
    0.5 buc
  • 3chimion
    2 lingurite
  • 4condiment Sumac
    2 lingurite
  • 5fulgi de chilli
    0.5 lingurita
  • 6usturoi
    2 catei
  • 7ulei de masline
    50 ml
  • 8sare
    dupa gust
sos
  • 400 gr iaurt
  • 2 catei usturoi
  • 2 lingurite condiment Sumac
  • 2 lingurite chimion
  • dupa gust sare
  • 1iaurt
    400 gr
  • 2usturoi
    2 catei
  • 3condiment Sumac
    2 lingurite
  • 4chimion
    2 lingurite
  • 5sare
    dupa gust
in plus
  • 600 gr pastrama de berbecut
  • 6 buc ardei iute
  • 30 ml ulei
  • 1pastrama de berbecut
    600 gr
  • 2ardei iute
    6 buc
  • 3ulei
    30 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Facalet 50 cm - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Presa usturoi, otel, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Facalet 25 cm, lemn de fag - Kitchen Craft
54 leiÎn stoc
Facalet 40 cm, lemn - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Facalet 44 cm, lemn de fag - Kesper
34 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.