Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort Duo Chocolat, cu blat si creme in doua culori

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort Duo Chocolat, cu blat si creme in doua culori
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort Duo Chocolat, cu blat si creme in doua culori

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Tortul Duo Chocolat este cu crema de ciocolata alba si crema de ciocolata neagra, dar si blatul este tot in doua culori, sub forma de zebra.

Tort Duo Chocolat, cu blat si creme in doua culori

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tortul Duo Chocolat este cu crema de ciocolata alba si crema de ciocolata neagra, dar si blatul este tot in doua culori, sub forma de zebra.

Ingrediente

Portii:
Pentru blat
  • 10 linguri zahar
  • 5 linguri nuci macinate
  • 5 linguri nuca de cocos
  • 50 gr merisoare confiate
  • 2 linguri cacao
  • 10 gr praf de copt
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 8 buc oua
  • 4 linguri faina
  • 1 praf de sare
  • 1zahar
    10 linguri
  • 2nuci macinate
    5 linguri
  • 3nuca de cocos
    5 linguri
  • 4merisoare confiate
    50 gr
  • 5cacao
    2 linguri
  • 6praf de copt
    10 gr
  • 7zeama de lamaie
    1 lingurita
  • 8oua
    8 buc
  • 9faina
    4 linguri
  • 10sare
    1 praf de
pentru sirop
  • 400 ml apa
  • 50 gr zahar vanilat
  • 1apa
    400 ml
  • 2zahar vanilat
    50 gr
Pentru crema alba
  • 200 gr ciocolata alba
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 2 lingurite esenta de lamaie
  • 50 gr merisoare
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 1ciocolata alba
    200 gr
  • 2smantana pentru frisca
    250 ml
  • 3esenta de lamaie
    2 lingurite
  • 4merisoare
    50 gr
  • 5branza Mascarpone
    250 gr
Pentru crema neagra
  • 200 gr ciocolata neagra
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 50 gr nuci
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 1ciocolata neagra
    200 gr
  • 2smantana pentru frisca
    250 ml
  • 3nuci
    50 gr
  • 4branza Mascarpone
    250 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 09:39
Tort duo chocolat
Un deliciu pe gustul meu!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.