Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ravioli cu sfecla si branza de capra

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ravioli cu sfecla si branza de capra
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ravioli cu sfecla si branza de capra

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Ravioli, o varietate de paste fainoase umplute, sunt foarte populare in Italia si in intreaga lume. Ravioli din comert sunt buni dar la cei facuti in casa pe langa gust si textura, ai in plus si un sentiment de satisfactie. In aceasta reteta aluatul de paste are in compozitie sfecla coapta, care pe langa gust da si culoare. Foile de aluat intinse sunt apoi umplute cu un amestec de branza ricotta si branza de capra, aromat cu cimbru proaspat. Sa punem si mai bine in valoare pernitele pufoase de ravioli le servim cu unt topit cu aroma de alune (beurre noisette) si chives tocat.

Ravioli cu sfecla si branza de capra

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ravioli, o varietate de paste fainoase umplute, sunt foarte populare in Italia si in intreaga lume. Ravioli din comert sunt buni dar la cei facuti in casa pe langa gust si textura, ai in plus si un sentiment de satisfactie. In aceasta reteta aluatul de paste are in compozitie sfecla coapta, care pe langa gust da si culoare. Foile de aluat intinse sunt apoi umplute cu un amestec de branza ricotta si branza de capra, aromat cu cimbru proaspat. Sa punem si mai bine in valoare pernitele pufoase de ravioli le servim cu unt topit cu aroma de alune (beurre noisette) si chives tocat.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 150 gr sfecla
  • 300 gr faina
  • 0.5 lingurita sare
  • 2 buc oua
  • 1sfecla
    150 gr
  • 2faina
    300 gr
  • 3sare
    0.5 lingurita
  • 4oua
    2 buc
Umplutura
  • 250 gr branza Ricotta
  • 100 gr branza de capra tartinabila
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 1 lingurita cimbru
  • 1branza Ricotta
    250 gr
  • 2branza de capra tartinabila
    100 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper negru macinat
    dupa gust
  • 5cimbru
    1 lingurita
Gatire Ravioli
  • 2 l apa
  • dupa gust sare
  • 1apa
    2 l
  • 2sare
    dupa gust
Servire
  • 60 gr unt
  • dupa gust chives
  • 1unt
    60 gr
  • 2chives
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.