Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Briose

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Briose
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Briose

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Briosele in diferite culori si arome sunt preferatele familiei mele, asa ca m-am gandit sa impartasesc cu voi reteta mea.

Briose

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Briosele in diferite culori si arome sunt preferatele familiei mele, asa ca m-am gandit sa impartasesc cu voi reteta mea.

Ingrediente

Portii:
Pentru briose:
  • 2 buc oua
  • 2 buc albus de ou
  • 100 gr margarina pentru prajituri
  • 5 linguri faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 lingura zahar vanilat
  • varf de cutit sare
  • dupa gust colorant alimentar
  • 2 lingurite cacao
  • 1 lingura lapte
  • 3 linguri zahar
  • 1oua
    2 buc
  • 2albus de ou
    2 buc
  • 3margarina pentru prajituri
    100 gr
  • 4faina
    5 linguri
  • 5praf de copt
    1 lingura
  • 6zahar vanilat
    1 lingura
  • 7sare
    varf de cutit
  • 8colorant alimentar
    dupa gust
  • 9cacao
    2 lingurite
  • 10lapte
    1 lingura
  • 11zahar
    3 linguri
Pentru crema de vanilie:
  • 3 linguri zahar
  • 150 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 50 gr margarina pentru prajituri
  • dupa gust esenta de rom
  • 10 gr ciocolata
  • dupa gust dulceata de zmeura
  • 1zahar
    3 linguri
  • 2lapte
    150 ml
  • 3faina
    1 lingura
  • 4margarina pentru prajituri
    50 gr
  • 5esenta de rom
    dupa gust
  • 6ciocolata
    10 gr
  • 7dulceata de zmeura
    dupa gust
PENTRU CREMA GANACHE:
  • 50 ml frisca lichida
  • 30 gr ciocolata neagra
  • 1frisca lichida
    50 ml
  • 2ciocolata neagra
    30 gr
pentru ornat:
  • 150 ml frisca lichida
  • 1frisca lichida
    150 ml
pentru decor:
  • dupa gust bomboane decorative
  • dupa gust inimioare pentru decor
  • 1bomboane decorative
    dupa gust
  • 2inimioare pentru decor
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set 2 spatule decorare glazura - Westmark
53 leiÎn stoc
Recipient depozitare 500 g - Westmark
85 leiÎn stoc
Recipient depozitare 250 g - Westmark
65 leiÎn stoc
Recipient depozitare 800 ml, inox - Zokura
32 leiÎn stoc
Set 3 recipiente depozitare, inox - Zokura
75 leiÎn stoc
Platou tort, 31 cm - Westmark
34 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.