Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura Gulab Jamun

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Alexandra

136 retete postate

gatesc.co
Chef
Prajitura Gulab Jamun
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura Gulab Jamun

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Alexandra

136 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Aceasta prajitura este o adaptare a celebrului desert indian Gulab Jamun, care in mod normal este prezentat sub forma de mici bilute prajite si insiropate.

Prajitura Gulab Jamun

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Alexandra
Chef
gatesc.co

Prezentare

Aceasta prajitura este o adaptare a celebrului desert indian Gulab Jamun, care in mod normal este prezentat sub forma de mici bilute prajite si insiropate.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 250 gr faina alba pentru prajituri
  • 40 gr lapte praf
  • 50 gr gris de grau
  • 20 gr malai
  • 125 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • varf de cutit sare
  • 400 gr iaurt
  • 1 lingurita apa de flori de trandafir
  • 125 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 varf de cutit sofran indian
  • 1 lingurita cardamon macinat
  • 1faina alba pentru prajituri
    250 gr
  • 2lapte praf
    40 gr
  • 3gris de grau
    50 gr
  • 4malai
    20 gr
  • 5zahar
    125 gr
  • 6praf de copt
    1 lingurita
  • 7bicarbonat de sodiu
    1 lingurita
  • 8sare
    varf de cutit
  • 9iaurt
    400 gr
  • 10apa de flori de trandafir
    1 lingurita
  • 11ulei de floarea soarelui
    125 ml
  • 12sofran indian
    1 varf de cutit
  • 13cardamon macinat
    1 lingurita
Sirop
  • 50 ml apa
  • 80 gr zahar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita apa de flori de trandafir
  • 2 buc seminte de cardamon
  • 0.5 varf de cutit sofran indian
  • 1apa
    50 ml
  • 2zahar
    80 gr
  • 3zeama de lamaie
    1 lingura
  • 4apa de flori de trandafir
    1 lingurita
  • 5seminte de cardamon
    2 buc
  • 6sofran indian
    0.5 varf de cutit

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
AntonioD
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 22, 09:24
Arata foarte bine!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 05:22
Ce idee Buna !
Gulab jamun este desertul indian preferat. Am sa incerc si in varianta de prajitura.
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.