Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piftie de porc sau racituri

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Piftie de porc sau racituri
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piftie de porc sau racituri

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

6 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Nu exista sarbatori de iarna la noi fara sa preparam piftie de porc sau racituri. De obicei preparam piftia de porc pentru masa de Anul Nou. De Craciun mergem pe sarmale, ca sunt mai traditionale. Piftia de porc o preparam de fapt de doua ori pe ani, de Anul nou si pentru Mosii de iarna, prin februarie. Este o traditie ca de Mosii de iarna sa se imparta castroane cu piftie. Cu toate ca pregatesc racituri de porc an de an, abia acum m-an invrednicit sa scriu si retete pe blog.

Piftie de porc sau racituri

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

6 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Nu exista sarbatori de iarna la noi fara sa preparam piftie de porc sau racituri. De obicei preparam piftia de porc pentru masa de Anul Nou. De Craciun mergem pe sarmale, ca sunt mai traditionale. Piftia de porc o preparam de fapt de doua ori pe ani, de Anul nou si pentru Mosii de iarna, prin februarie. Este o traditie ca de Mosii de iarna sa se imparta castroane cu piftie. Cu toate ca pregatesc racituri de porc an de an, abia acum m-an invrednicit sa scriu si retete pe blog.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc picioare de porc
  • 0.5 buc cap de porc
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 20 catei usturoi
  • 5 l apa
  • dupa gust sare
  • 1picioare de porc
    1 buc
  • 2cap de porc
    0.5 buc
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4morcovi
    1 buc
  • 5usturoi
    20 catei
  • 6apa
    5 l
  • 7sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Oala inox, cu capac, 24cm/8L, "Apollo" - Demeyere
1245 leiÎn stoc
Presa multifunctionala, aluminiu  - Westmark
120 leiÎn stoc
Presa usturoi, otel, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Decojitor inox, 18 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Decojitor, inox, 20,5 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Decojitor inox, 21 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Decojitor legume, otel, "Gentle"  - Westmark
20 leiÎn stoc
Bol portelan, 13cm, "Ethos Frost" - Porland
45 leiÎn stoc
Bol portelan, 13cm, "Ethos Rock" - Porland
38 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.