Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui umplut cu morcov, pastarnac si mar si sos cu bere de ghimbir

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Pui umplut cu morcov, pastarnac si mar si sos cu bere de ghimbir
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui umplut cu morcov, pastarnac si mar si sos cu bere de ghimbir

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Pui crocant, copt la cuptor, umplut cu un amestec de mar si legume calite si sos din bere de ghimbir.

Pui umplut cu morcov, pastarnac si mar si sos cu bere de ghimbir

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne
Good Food
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Pui crocant, copt la cuptor, umplut cu un amestec de mar si legume calite si sos din bere de ghimbir.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc pui
  • 0.5 lingurita piper rosu boabe
  • 0.5 lingurita piper verde boabe
  • 0.5 lingurita coriandru boabe
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 lingura sare grunjoasa
  • 1 lingura otet balsamic
  • 5 linguri ulei de masline
  • 50 gr unt
  • 2 buc morcovi
  • 2 buc radacina de pastarnac
  • 1 buc mere
  • 20 gr ghimbir
  • 300 ml bere cu ghimbir
  • dupa gust sare
  • 1pui
    1 buc
  • 2piper rosu boabe
    0.5 lingurita
  • 3piper verde boabe
    0.5 lingurita
  • 4coriandru boabe
    0.5 lingurita
  • 5zahar brun
    1 lingura
  • 6sare grunjoasa
    1 lingura
  • 7otet balsamic
    1 lingura
  • 8ulei de masline
    5 linguri
  • 9unt
    50 gr
  • 10morcovi
    2 buc
  • 11radacina de pastarnac
    2 buc
  • 12mere
    1 buc
  • 13ghimbir
    20 gr
  • 14bere cu ghimbir
    300 ml
  • 15sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mojar cu pistil, granit, 13 cm - Westmark
165 leiÎn stoc
Razatoare pentru ghimbir, inox - Westmark
49 leiÎn stoc
Razatoare ghimbir, inox - Westmark
49 leiÎn stoc
Termometru pentru friptura - Zokura
32 leiÎn stoc
Untiera, plastic, 15,7 x 11 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Decojitor legume, otel, "Gentle"  - Westmark
25 leiÎn stoc
Oala ceramica, 26cm/4L, Burgundy - Emile Henry
490 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.