Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Mini cozonaci in doua culori, insiropati, cu crema ganache

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

922 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Mini cozonaci in doua culori, insiropati, cu crema ganache
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Mini cozonaci in doua culori, insiropati, cu crema ganache

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

922 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am pregatit acesti cozonacei reinterpretati, un fel de cuib de viespi, i-am vrut in doua culori. Am presarat pe ei fulgi de migdale, i-am copt. Apoi i-am insiropat, i-am umplut cu crema ganache cu ciocolata.

Mini cozonaci in doua culori, insiropati, cu crema ganache

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit acesti cozonacei reinterpretati, un fel de cuib de viespi, i-am vrut in doua culori. Am presarat pe ei fulgi de migdale, i-am copt. Apoi i-am insiropat, i-am umplut cu crema ganache cu ciocolata.

Ingrediente

Portii:
Pentru aluat:
  • 600 gr faina alba pentru prajituri
  • 300 ml lapte
  • 2 buc oua
  • 70 ml ulei
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 1 lingurita zahar
  • 0.5 lingurita sare
  • 1faina alba pentru prajituri
    600 gr
  • 2lapte
    300 ml
  • 3oua
    2 buc
  • 4ulei
    70 ml
  • 5drojdie proaspata
    25 gr
  • 6zahar
    1 lingurita
  • 7sare
    0.5 lingurita
In plus:
  • 2 linguri cacao
  • 1 buc oua
  • dupa gust migdale blansate
  • 1cacao
    2 linguri
  • 2oua
    1 buc
  • 3migdale blansate
    dupa gust
Pentru sirop:
  • 1 l apa
  • 40 ml rom
  • 1 lingurita coaja de portocala
  • 5 ml indulcitor
  • 1apa
    1 l
  • 2rom
    40 ml
  • 3coaja de portocala
    1 lingurita
  • 4indulcitor
    5 ml
Crema ganache:
  • 300 ml frisca lichida
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 1frisca lichida
    300 ml
  • 2ciocolata amaruie
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.