1028 retete postate
1028 retete postate
Pregatire
40 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Ridicata
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
40 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Ridicata
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareAluatul: amesteci drojdia proaspata cu laptele cald, pana se dizolva. O transferi intr-un bol. Adaugi 450 g faina, faci o gropita in mijloc, in care pui sarea, apoi amesteci. Adaugi si uleiul si incepi sa framanti pana obtii un aluat moale, omogen.
Aluatul: amesteci drojdia proaspata cu laptele cald, pana se dizolva. O transferi intr-un bol. Adaugi 450 g faina, faci o gropita in mijloc, in care pui sarea, apoi amesteci. Adaugi si uleiul si incepi sa framanti pana obtii un aluat moale, omogen.
Lasi la dospit nu mult, ci doar 30 de minute. Transferi aluatul pe masa presarata cu faina (aproximativ 50 g) si framanti aluatul doar cat sa-l aduci la forma de bila. Il intinzi intr-o foaie subtire, dreptunghiulara.
Lasi la dospit nu mult, ci doar 30 de minute. Transferi aluatul pe masa presarata cu faina (aproximativ 50 g) si framanti aluatul doar cat sa-l aduci la forma de bila. Il intinzi intr-o foaie subtire, dreptunghiulara.
Topping: ungi foaia de pizza cu sosul de rosii, presari mirodeniile uscate.
Topping: ungi foaia de pizza cu sosul de rosii, presari mirodeniile uscate.
Dai pe razatoare branzeturile, mai putin pe cea de burduf, care e moale si se rade mai greu si pe care o vom rupe in bucatele. Presari branzeturile, dar si ceapa verde tocata marunt.
Dai pe razatoare branzeturile, mai putin pe cea de burduf, care e moale si se rade mai greu si pe care o vom rupe in bucatele. Presari branzeturile, dar si ceapa verde tocata marunt.
Montare si coacere: te asiguri ca ai blatul bine infainat, ca sa poti rula aluatul pentru pasul urmator. Rulezi aluatul, cu grija, trebuie sa obtii un sul lung.
Montare si coacere: te asiguri ca ai blatul bine infainat, ca sa poti rula aluatul pentru pasul urmator. Rulezi aluatul, cu grija, trebuie sa obtii un sul lung.
Il tai pe lungime (il despici), rasucesti cele doua fasii create, aduci la forma de coronita.
Il tai pe lungime (il despici), rasucesti cele doua fasii create, aduci la forma de coronita.
Transferi iute, hotarat, intr-o forma rotunda, de 28 cm.
Transferi iute, hotarat, intr-o forma rotunda, de 28 cm.
Decorezi cu rosii cherry taiate frumos. Eu am ales o forma de email, imi place mult cum coace.
Decorezi cu rosii cherry taiate frumos. Eu am ales o forma de email, imi place mult cum coace.
Dai tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu (180°C) pentru 25-30 de minute (sau pana s-a rumenit bine). Pofta buna!
Dai tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu (180°C) pentru 25-30 de minute (sau pana s-a rumenit bine). Pofta buna!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Aluatul: amesteci drojdia proaspata cu laptele cald, pana se dizolva. O transferi intr-un bol. Adaugi 450 g faina, faci o gropita in mijloc, in care pui sarea, apoi amesteci. Adaugi si uleiul si incepi sa framanti pana obtii un aluat moale, omogen.
Aluatul: amesteci drojdia proaspata cu laptele cald, pana se dizolva. O transferi intr-un bol. Adaugi 450 g faina, faci o gropita in mijloc, in care pui sarea, apoi amesteci. Adaugi si uleiul si incepi sa framanti pana obtii un aluat moale, omogen.
Lasi la dospit nu mult, ci doar 30 de minute. Transferi aluatul pe masa presarata cu faina (aproximativ 50 g) si framanti aluatul doar cat sa-l aduci la forma de bila. Il intinzi intr-o foaie subtire, dreptunghiulara.
Lasi la dospit nu mult, ci doar 30 de minute. Transferi aluatul pe masa presarata cu faina (aproximativ 50 g) si framanti aluatul doar cat sa-l aduci la forma de bila. Il intinzi intr-o foaie subtire, dreptunghiulara.
Topping: ungi foaia de pizza cu sosul de rosii, presari mirodeniile uscate.
Topping: ungi foaia de pizza cu sosul de rosii, presari mirodeniile uscate.
Dai pe razatoare branzeturile, mai putin pe cea de burduf, care e moale si se rade mai greu si pe care o vom rupe in bucatele. Presari branzeturile, dar si ceapa verde tocata marunt.
Dai pe razatoare branzeturile, mai putin pe cea de burduf, care e moale si se rade mai greu si pe care o vom rupe in bucatele. Presari branzeturile, dar si ceapa verde tocata marunt.
Montare si coacere: te asiguri ca ai blatul bine infainat, ca sa poti rula aluatul pentru pasul urmator. Rulezi aluatul, cu grija, trebuie sa obtii un sul lung.
Montare si coacere: te asiguri ca ai blatul bine infainat, ca sa poti rula aluatul pentru pasul urmator. Rulezi aluatul, cu grija, trebuie sa obtii un sul lung.
Il tai pe lungime (il despici), rasucesti cele doua fasii create, aduci la forma de coronita.
Il tai pe lungime (il despici), rasucesti cele doua fasii create, aduci la forma de coronita.
Transferi iute, hotarat, intr-o forma rotunda, de 28 cm.
Transferi iute, hotarat, intr-o forma rotunda, de 28 cm.
Decorezi cu rosii cherry taiate frumos. Eu am ales o forma de email, imi place mult cum coace.
Decorezi cu rosii cherry taiate frumos. Eu am ales o forma de email, imi place mult cum coace.
Dai tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu (180°C) pentru 25-30 de minute (sau pana s-a rumenit bine). Pofta buna!
Dai tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu (180°C) pentru 25-30 de minute (sau pana s-a rumenit bine). Pofta buna!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!