Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui Kiev

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2347 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui Kiev
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui Kiev

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2347 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora 40 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Piept de pui umplut cu unt aromatizat cu patrunjel si usturoi in crusta de pesmet. Secretul ca sa obtinem un rulou aspectuos si suculent este ca dupa fiecare etapa de pregatire, ruloul sa stea la congelator timp de 30/40 de minute. Untul se intareste, carnea devine mai ferma si ruloul poate fi manevrat cu usurinta, pastrandu-si astfel forma. Rulourile sunt trecute prin faina, ou si pesmet, prajite in ulei pana cand obtinem crusta rumena si apoi procesul de gatire este finalizat la cuptor. Untul fiind rece, se va topi lent in timpul coacerii, o parte va fi absorbit de carne, iar o parte va ramane in centrul ruloului, formand impreuna cu sucurile din carne un sos delicios. Cu cateva ingrediente si putina rabdare esti rasplatit cu un piept de pui fraged, suculent si aromat.

Pui Kiev

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora 40 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Piept de pui umplut cu unt aromatizat cu patrunjel si usturoi in crusta de pesmet. Secretul ca sa obtinem un rulou aspectuos si suculent este ca dupa fiecare etapa de pregatire, ruloul sa stea la congelator timp de 30/40 de minute. Untul se intareste, carnea devine mai ferma si ruloul poate fi manevrat cu usurinta, pastrandu-si astfel forma. Rulourile sunt trecute prin faina, ou si pesmet, prajite in ulei pana cand obtinem crusta rumena si apoi procesul de gatire este finalizat la cuptor. Untul fiind rece, se va topi lent in timpul coacerii, o parte va fi absorbit de carne, iar o parte va ramane in centrul ruloului, formand impreuna cu sucurile din carne un sos delicios. Cu cateva ingrediente si putina rabdare esti rasplatit cu un piept de pui fraged, suculent si aromat.

Ingrediente

Portii:
Unt aromat
  • 90 gr unt
  • 0.25 lingurita sare
  • 10 gr patrunjel
  • 2 catei usturoi
  • 1unt
    90 gr
  • 2sare
    0.25 lingurita
  • 3patrunjel
    10 gr
  • 4usturoi
    2 catei
Piept de pui
  • 500 gr piept de pui
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 buc oua
  • 35 gr faina
  • 80 gr pesmet
  • 300 ml ulei
  • 1piept de pui
    500 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper macinat
    dupa gust
  • 4oua
    1 buc
  • 5faina
    35 gr
  • 6pesmet
    80 gr
  • 7ulei
    300 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.