Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpe de pui in sos cremos de mustar

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pulpe de pui in sos cremos de mustar
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpe de pui in sos cremos de mustar

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

In prima etapa pulpele de pui sunt rumenite in unt infuzat cu salvie si usturoi. Bucatile caramelizate de la baza tigaii sunt dizolvate cu coniac si vin. Dupa de alcoolul s-a evaporat este adaugat mustarul Dijon. In cea de a doua etapa, carnea este gatita inabusit in sosul format in tigaie si supa de carne. La final, sosul este redus si cremozitatea ajustata cu faina si smantana.

Pulpe de pui in sos cremos de mustar

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

In prima etapa pulpele de pui sunt rumenite in unt infuzat cu salvie si usturoi. Bucatile caramelizate de la baza tigaii sunt dizolvate cu coniac si vin. Dupa de alcoolul s-a evaporat este adaugat mustarul Dijon. In cea de a doua etapa, carnea este gatita inabusit in sosul format in tigaie si supa de carne. La final, sosul este redus si cremozitatea ajustata cu faina si smantana.

Ingrediente

Portii:
Pulpe de pui
  • 0.5 lingura ulei
  • 15 gr unt
  • 15 gr usturoi
  • 5 gr frunze de salvie
  • 700 gr pulpe de pui superioare
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1ulei
    0.5 lingura
  • 2unt
    15 gr
  • 3usturoi
    15 gr
  • 4frunze de salvie
    5 gr
  • 5pulpe de pui superioare
    700 gr
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper macinat
    dupa gust
Sos de Mustar
  • 30 ml coniac
  • 80 ml vin alb demisec
  • 15 gr mustar de Dijon
  • 125 ml supa de carne
  • 8 gr faina
  • 60 ml smantana pentru gatit
  • 1coniac
    30 ml
  • 2vin alb demisec
    80 ml
  • 3mustar de Dijon
    15 gr
  • 4supa de carne
    125 ml
  • 5faina
    8 gr
  • 6smantana pentru gatit
    60 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 22, 09:18
De probat! Multumesc pentru idee! ;)
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.