Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Aripioare de pui crocante cu parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Aripioare de pui crocante cu parmezan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Aripioare de pui crocante cu parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Aripioarele de pui sunt foarte versatile si se regasesc in meniurile bucatariilor din intreaga lume. In aceasta reteta aripile de pui sunt gatite la cuptor pana cand obtinem crusta crocanta, foarte apreciata si carnea frageda. Dupa ce sunt coapte, aripile sunt stropite cu un sos de unt si parmezan aromat cu usturoi si boia afumata.

Aripioare de pui crocante cu parmezan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Aripioarele de pui sunt foarte versatile si se regasesc in meniurile bucatariilor din intreaga lume. In aceasta reteta aripile de pui sunt gatite la cuptor pana cand obtinem crusta crocanta, foarte apreciata si carnea frageda. Dupa ce sunt coapte, aripile sunt stropite cu un sos de unt si parmezan aromat cu usturoi si boia afumata.

Ingrediente

Portii:
Ariopioare de pui
  • 1 kg aripi de pui
  • 10 ml ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1aripi de pui
    1 kg
  • 2ulei
    10 ml
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper macinat
    dupa gust
Sos de unt si parmezan
  • 35 gr unt
  • 10 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • 30 gr parmezan
  • 0.25 lingurita boia afumata
  • dupa gust piper macinat
  • 1unt
    35 gr
  • 2ulei
    10 ml
  • 3usturoi
    2 catei
  • 4parmezan
    30 gr
  • 5boia afumata
    0.25 lingurita
  • 6piper macinat
    dupa gust
servire
  • 10 gr patrunjel
  • dupa gust fulgi de ardei iute
  • 20 gr parmezan
  • 1patrunjel
    10 gr
  • 2fulgi de ardei iute
    dupa gust
  • 3parmezan
    20 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc
Sort "Bere la bere"

Sort "Bere la bere"

128 lei În stoc

128 leiÎn stoc
Sort "Gatesc, deci exist"
128 leiÎn stoc
Sort "Count the memories, not calories"
128 leiÎn stoc
Sort, 70x90 cm, "COOK Drink PARTY Repeat!"
128 leiÎn stoc
Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.