Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pasta tartinabila de somon

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2347 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pasta tartinabila de somon
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pasta tartinabila de somon

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2347 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

3 ore 20 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pasta tartinabila cu 2 tipuri de somon: file crud si afumat. Fileurile de somon crud sunt gatite prin posare in apa cu suc de lamaie. Prin posare carnea isi pastreaza textura si gustul datorita temperaturii scazute de gatire. Somonul gatit si maruntit in bucati mai mici este combinat apoi cu somon afumat, capere, marar, ulei de masline, suc de lamaie, unt si maioneza si transformat intr-o delicioasa pasta, numai buna de intins pe o felie de paine prajita sau bagel.

Pasta tartinabila de somon

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

3 ore 20 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pasta tartinabila cu 2 tipuri de somon: file crud si afumat. Fileurile de somon crud sunt gatite prin posare in apa cu suc de lamaie. Prin posare carnea isi pastreaza textura si gustul datorita temperaturii scazute de gatire. Somonul gatit si maruntit in bucati mai mici este combinat apoi cu somon afumat, capere, marar, ulei de masline, suc de lamaie, unt si maioneza si transformat intr-o delicioasa pasta, numai buna de intins pe o felie de paine prajita sau bagel.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr file de peste somon
  • 150 ml apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 65 ml suc de lamaie
  • 50 gr peste somon afumat
  • 10 ml ulei de masline
  • 50 gr iaurt grecesc
  • 35 gr capere din conserva
  • 10 gr marar
  • 50 gr unt
  • 20 gr maioneza
  • 1file de peste somon
    500 gr
  • 2apa
    150 ml
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper macinat
    dupa gust
  • 5suc de lamaie
    65 ml
  • 6peste somon afumat
    50 gr
  • 7ulei de masline
    10 ml
  • 8iaurt grecesc
    50 gr
  • 9capere din conserva
    35 gr
  • 10marar
    10 gr
  • 11unt
    50 gr
  • 12maioneza
    20 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.