Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Supa chinezeasca de ou

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Supa chinezeasca de ou
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Supa chinezeasca de ou

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

O supa delicioasa cu bucati carne de pui si ou. Pulpele de pui sunt mai intai rumenite in ulei. Culoarea inseamna nu doar aspect ci si gust. In timpul rumenirii se formeaza compusi aromatici care ofera un gust mai bogat preparatului. Bucatile de carne sunt apoi fierte impreuna cu felii de ghimbir si ceapa verde in supa de pui. Textura si culoarea supei sunt ajustate cu amidon si turmeric. La final se adauga ouale in fir subtire si bucatile de carne. Se serverste stopita cu ulei de susan, ornata cu cepa verde.

Supa chinezeasca de ou

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

O supa delicioasa cu bucati carne de pui si ou. Pulpele de pui sunt mai intai rumenite in ulei. Culoarea inseamna nu doar aspect ci si gust. In timpul rumenirii se formeaza compusi aromatici care ofera un gust mai bogat preparatului. Bucatile de carne sunt apoi fierte impreuna cu felii de ghimbir si ceapa verde in supa de pui. Textura si culoarea supei sunt ajustate cu amidon si turmeric. La final se adauga ouale in fir subtire si bucatile de carne. Se serverste stopita cu ulei de susan, ornata cu cepa verde.

Ingrediente

Portii:
Supa
  • 350 gr pulpe de pui superioare
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 10 ml ulei vegetal
  • 25 gr ghimbir
  • 2 buc ceapa verde
  • 1.5 l supa de pui
  • 25 gr amidon alimentar
  • 0.25 lingurita turmeric macinat
  • 0.25 lingurita piper alb
  • 45 ml apa
  • 4 buc oua
  • 1pulpe de pui superioare
    350 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper negru macinat
    dupa gust
  • 4ulei vegetal
    10 ml
  • 5ghimbir
    25 gr
  • 6ceapa verde
    2 buc
  • 7supa de pui
    1.5 l
  • 8amidon alimentar
    25 gr
  • 9turmeric macinat
    0.25 lingurita
  • 10piper alb
    0.25 lingurita
  • 11apa
    45 ml
  • 12oua
    4 buc
Servire
  • 1 lingurita ulei de susan
  • dupa gust frunze de ceapa verde
  • 1ulei de susan
    1 lingurita
  • 2frunze de ceapa verde
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.