Aripi crocante de pui in crusta de amidon, dublu prajite in ulei, invelite in sos lipicios cu sirop de orez. Pentru un plus de gust se servesc cu ridiche Daikon murata.
Daca nu stii cum sa mai gatesti puiul, atunci trebuie sa incerci aceasta reteta de pui parmigiana care, pe langa faptul ca se face usor, e extrem de delicioasa. Prima data am facut pui parmigiana in urma cu 2 ani si mi-a placut extrem de mult. Am refacut reteta insa, de aceasta data, am facut o varianta mai light pentru ca am alea sa gatesc snitelul de pui la air fryer.
Ce e mai bun decat un snitel fraged la interior si crocant la exterior? Nu necesita prajire si merge de minune in sandwich-uri sau alaturi de garnitura preferata.
Liniile sunt pregatite cu sfecla rosie, sunt mai gustoase ca cele cumparate iar in ele se pot pune ce doriti pe langa carne, cartofi sau diverse sosuri.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!