Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Malfatti cu spanac si ricotta

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2365 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Malfatti cu spanac si ricotta
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Malfatti cu spanac si ricotta

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2365 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Galuste pufoase, specifice bucatariei italinene din branza ricotta si spanac. Spanacul sotat si scurs de excesul de lichid este combinat cu branza ricotta, parmezan, faina, ou, nucsoara si coaja de lamaie. Pe piata exista 2 sortimemte de branza ricotta, una fina si cremoasa si una mai tare. Pentru aceasta reteta recomand sortimentul al 2-lea, mai tare. In cazul in care totusi folositi ricotta cremoasa este nevoie sa o lasati la scurs, la frigider timp de 7 ore. Compozitia de malfatti este modelata sub forma de galuste, fierte apoi in apa cu sare si servite cu un sos fin de rosii.

Malfatti cu spanac si ricotta

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Galuste pufoase, specifice bucatariei italinene din branza ricotta si spanac. Spanacul sotat si scurs de excesul de lichid este combinat cu branza ricotta, parmezan, faina, ou, nucsoara si coaja de lamaie. Pe piata exista 2 sortimemte de branza ricotta, una fina si cremoasa si una mai tare. Pentru aceasta reteta recomand sortimentul al 2-lea, mai tare. In cazul in care totusi folositi ricotta cremoasa este nevoie sa o lasati la scurs, la frigider timp de 7 ore. Compozitia de malfatti este modelata sub forma de galuste, fierte apoi in apa cu sare si servite cu un sos fin de rosii.

Ingrediente

Portii:
Malfatti
  • 10 ml ulei
  • 1 catel usturoi
  • 200 gr spanac
  • 250 gr branza Ricotta
  • 80 gr parmezan
  • 120 gr faina
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • praf de nucsoara macinata
  • 1 buc oua
  • 2 l apa
  • 1ulei
    10 ml
  • 2usturoi
    1 catel
  • 3spanac
    200 gr
  • 4branza Ricotta
    250 gr
  • 5parmezan
    80 gr
  • 6faina
    120 gr
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper macinat
    dupa gust
  • 9coaja de lamaie
    1 lingurita
  • 10nucsoara macinata
    praf de
  • 11oua
    1 buc
  • 12apa
    2 l
Sos de rosii
  • 0.5 lingura ulei
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 400 gr rosii din conserva
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 100 ml apa
  • 1ulei
    0.5 lingura
  • 2usturoi
    1 catel
  • 3oregano uscat
    1 lingurita
  • 4rosii din conserva
    400 gr
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper macinat
    dupa gust
  • 7apa
    100 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.