Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Muschiulet de porc cu sos de smantana si galbiori

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Muschiulet de porc cu sos de smantana si galbiori
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Muschiulet de porc cu sos de smantana si galbiori

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

In alta zi de izolare am decis cum o sa gatesc niste galbiori uscati pe care ii cumparasem in urma cu o luna. Muschiulet de porc, sos de galbiori, coniac si smantana + un piure cu doua feluri de unt, asa cum am vazut in Masterclass-ul lui Thomas Keller.

Muschiulet de porc cu sos de smantana si galbiori

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
Hayateria
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

In alta zi de izolare am decis cum o sa gatesc niste galbiori uscati pe care ii cumparasem in urma cu o luna. Muschiulet de porc, sos de galbiori, coniac si smantana + un piure cu doua feluri de unt, asa cum am vazut in Masterclass-ul lui Thomas Keller.

Ingrediente

Portii:
Muschiulet
  • 1 buc muschi de porc
  • dupa gust cimbru
  • dupa gust paprika afumata
  • dupa gust unt
  • dupa gust ghee
  • 4 buc cartofi
  • 5 linguri lapte
  • dupa gust sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1muschi de porc
    1 buc
  • 2cimbru
    dupa gust
  • 3paprika afumata
    dupa gust
  • 4unt
    dupa gust
  • 5ghee
    dupa gust
  • 6cartofi
    4 buc
  • 7lapte
    5 linguri
  • 8sare
    dupa gust
  • 9ulei de masline
    1 lingura
sos
  • 25 gr galbiori uscati
  • 150 ml smantana pentru gatit
  • 20 ml coniac
  • dupa gust patrunjel
  • 0.5 buc ceapa
  • praf de sare
  • praf de piper
  • 1galbiori uscati
    25 gr
  • 2smantana pentru gatit
    150 ml
  • 3coniac
    20 ml
  • 4patrunjel
    dupa gust
  • 5ceapa
    0.5 buc
  • 6sare
    praf de
  • 7piper
    praf de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Sujihiki 24 cm 4000FC - Miyabi
990 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh, 24 cm, 5000FCD - Miyabi
1590 leiÎn stoc
Zdrobitor plastic - Kitchen Craft
36 leiÎn stoc
Zdrobitor 28 cm plastic - OXO
35 leiÎn stoc
Zdrobitor cartofi, inox- Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Zdrobitor 25 cm, albastru  - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Zdrobitor 25 cm, mov - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Cutit pentru friptura, inox - Grunwerg
44 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.