Ciorba de perisoare este preferata copiilor mei. Am preparat o ciorba placuta, limpede si plina de legume. Un succes total mai ales ca am folosit paste zig zag care au o forma foarte frumoasa.
Anul acesta am pus mai tarziu varza la murat, pentru ca toamna a fost destul de calduta. Asa ca am asteptat rabdatoare sa se mureze, pentru a pregati cateva retete de post. Daca data trecuta v-am prezentat sarmale cu varza dulce, orez si mirodenii, acum am venit cu sarmalute in varza acra si orez, simple si gustoase.
O reteta incropita cu ce aveam prin frigider. Orez integral cu ceapa, ardei si mazare, supa de pui si sofran si ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de masline cu mujdei de usturoi si patrunjel. O combinatie delicioasa si satioasa.
Iti propun pentru masa de Paste friptura de miel (sau berbecut), cu cartofi noi si o salata romaneasca. Pentru o friptura frageda, carnea are nevoie de un timp mai lung de gatire.
Incearca si tu acesti simpatici cartofi cu ochi din carnati cabanosi. Eu i-am umplut cu branza, ou, smantana si afumatura de casa .Pot fi serviti ca fel principal, daca vrei o masa mai usoara, sau chiar garnitura la o masa festiva.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!