Ciorba de perisoare este preferata copiilor mei. Am preparat o ciorba placuta, limpede si plina de legume. Un succes total mai ales ca am folosit paste zig zag care au o forma foarte frumoasa.
Anul acesta am pus mai tarziu varza la murat, pentru ca toamna a fost destul de calduta. Asa ca am asteptat rabdatoare sa se mureze, pentru a pregati cateva retete de post. Daca data trecuta v-am prezentat sarmale cu varza dulce, orez si mirodenii, acum am venit cu sarmalute in varza acra si orez, simple si gustoase.
Chiftelutele cu piure de cartofi la cuptor sunt o masa delicioasa, perfecta pentru pranzul de duminica sau pentru o ocazie speciala. Piureul cremos si aromat se combina excelent cu chiftelutele suculente si sosul de rosii, toate imbracate intr-un strat rumenit de cascaval.
Acest preparat este atat satios, cat si plin de savoare, iar combinatia dintre couscous-ul moale si carnea de porc cu sos picant face ca fiecare imbucatura sa fie un adevarat deliciu. Se poate servi alaturi de o salata proaspata sau legume.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!