Ciorba de perisoare este preferata copiilor mei. Am preparat o ciorba placuta, limpede si plina de legume. Un succes total mai ales ca am folosit paste zig zag care au o forma foarte frumoasa.
Anul acesta am pus mai tarziu varza la murat, pentru ca toamna a fost destul de calduta. Asa ca am asteptat rabdatoare sa se mureze, pentru a pregati cateva retete de post. Daca data trecuta v-am prezentat sarmale cu varza dulce, orez si mirodenii, acum am venit cu sarmalute in varza acra si orez, simple si gustoase.
Vinete umplute cu carne tocata de pulpa de vitel trasa la tigaie in unt cu ardei si ciuperci champignon brune si sos de rosii cu usturoi si gratinate cu mozzarella si servite cu orez Arborio cu sofran, curry si unt gatit la cuptor. Un pranz satios, gustos si sanatos.
Utilizarea conservelor de fasole ne ajuta sa salvam timp si sa pregatim rapid un pranz satios. Alaturi de carnati de casa, copti la cuptor a iesit un preparat foarte gustos.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!