Ciorba de perisoare este preferata copiilor mei. Am preparat o ciorba placuta, limpede si plina de legume. Un succes total mai ales ca am folosit paste zig zag care au o forma foarte frumoasa.
Anul acesta am pus mai tarziu varza la murat, pentru ca toamna a fost destul de calduta. Asa ca am asteptat rabdatoare sa se mureze, pentru a pregati cateva retete de post. Daca data trecuta v-am prezentat sarmale cu varza dulce, orez si mirodenii, acum am venit cu sarmalute in varza acra si orez, simple si gustoase.
Coaste de vitel marinate la vid in mix de condimente, vin rosu si miere si gatite in vas de fonta cu ceapa, morcovi si usturoi si servite cu piure mazare cu crema de branza si unt si piure de cartofi cu lapte, unt si nucsoara.
Mix de orez Arborio si integral gatit cu piept de pui marinat si mix de ceapa, ardei kapia, ardei galben, morcovi si ciuperci Champignon. In acest fel am convins fetita sa manance orez integral, deoarece altfel nu il accepta. Un preparat satios, sanatos si foarte gustos.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!