Hello! Trecuse ceva timp de cand nu gatisem o gaina de tara, asa ca m-am organizat repejor. Mi-am luat o gaina, am facut o supa, iar pulpele le-am gatit frumusel in cuptor cu un sos de mustar dijon, multe ciuperci, tarhon, vin, lapte de cocos si usturoi. Note: Daca optati pentru pulpe din comert, timpul de gatire este de maximum 50 de minute. Pulpele de pui/gaina de tara se gatesc mai greu, asa ca la mine in cuptor au stat 2 ore. Note 2: Eu am fiert pulpele putin pentru ca aveam nevoie de putina supa, tot pentru aceeasi reteta. Note 3: As recomanda cu mare drag in locul laptelui de cocos o smantana lichida din lapte de vaca. Reteta o faceam si cand mancam lactate si iesea incredibil de buna cu lactate de vaca. Sooo, do it!
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!