Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pate de casa din carne de porc

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia gateste

947 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pate de casa din carne de porc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pate de casa din carne de porc

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia gateste

947 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Eu iti propun sa renunti la mezelurile din comert care stim toti cum sunt. Ce zici? Iata si alternativa: PATE taranesc din carne de porc. Ai vazut ce simplu se prepara, da?? Stii cat costa un borcanel daca il cumperi din comert?? Scump, foarte scump! Il prepari repede si usor la tine acasa si stii ce mananci. Si te costa si foarte putini bani. E MEGA gustos, parol! Unde mai pui ca tine mult in camara. Deschizi un borcan cand vor papilele tale gustative si ai o masa pe cinste. Pune alaturi niste legume de sezon si o sa zambesti mancand.

Pate de casa din carne de porc

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Eu iti propun sa renunti la mezelurile din comert care stim toti cum sunt. Ce zici? Iata si alternativa: PATE taranesc din carne de porc. Ai vazut ce simplu se prepara, da?? Stii cat costa un borcanel daca il cumperi din comert?? Scump, foarte scump! Il prepari repede si usor la tine acasa si stii ce mananci. Si te costa si foarte putini bani. E MEGA gustos, parol! Unde mai pui ca tine mult in camara. Deschizi un borcan cand vor papilele tale gustative si ai o masa pe cinste. Pune alaturi niste legume de sezon si o sa zambesti mancand.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr pulpa de porc
  • 500 gr scaricica de porc
  • 500 gr ficat de porc
  • 3 buc ceapa rosie
  • 2 buc oua
  • 7 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust cimbru
  • 1 lingurita boia dulce
  • 30 ml coniac
  • 1pulpa de porc
    500 gr
  • 2scaricica de porc
    500 gr
  • 3ficat de porc
    500 gr
  • 4ceapa rosie
    3 buc
  • 5oua
    2 buc
  • 6usturoi
    7 catei
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust
  • 9cimbru
    dupa gust
  • 10boia dulce
    1 lingurita
  • 11coniac
    30 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Borcan sticla, 150ml - Bormioli Rocco
10 leiÎn stoc
Borcan sticla, 500ml - Bormioli Rocco
13 leiÎn stoc
Borcan sticla, 227ml - Kitchen Craft
12 leiÎn stoc
Borcan sticla, 250ml - Bormioli Rocco
11 leiÎn stoc
Borcan sticla, 340ml - Kitchen Craft
15 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.