Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Sushi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Sushi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Sushi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Hayateria

203 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Usoara

Hey foodiez! De mult timp imi doream sa fac sushi acasa si iata ca a venit si aceasta zi! Yaay! Ce-i drept, nu mi-a iesit chiar perfect, dar pentru primul sushi facut fara ajutor din partea unui profesionist, a iesit chiar foaarte ok! M-au ajutat mult si produsele de la Blue Dragon pe care le-am folosit. Au un kit cu tot ce este nevoie pentru preparare sushi acasa: orez pentru sushi, nori (foi de alge), wasabi, sos de soia, otet pentru orez. Cateva tips&tricks: 1.Nu umblati deloc la orez cat timp se gateste si nu ii adaugati sare decat abia dupa ce este gatit. 2.Pestele este musai sa fie proaspat, de buna calitate si curatat de imperfectiuni: grasime, oase si piele. 3.Impachetati covorasul de bambus in folie alimentara 4.Puneti maioneza picanta si crema de branza in pos-uri. Ya’ll thank me later. 5.Daca nu vreti sa va iasa asa de mari bucatile de sushi, taiati nori pe jumate. 6. Peste proaspat pentru sushi gastiti la Metro (primesc marfa marti, joi si sambata) sau la Selgros (primesc marfa luni, miercuri si vineri), eu am incredere in acesti doi retaileri. 7.Keep calm and make sushi.

Sushi

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Hey foodiez! De mult timp imi doream sa fac sushi acasa si iata ca a venit si aceasta zi! Yaay! Ce-i drept, nu mi-a iesit chiar perfect, dar pentru primul sushi facut fara ajutor din partea unui profesionist, a iesit chiar foaarte ok! M-au ajutat mult si produsele de la Blue Dragon pe care le-am folosit. Au un kit cu tot ce este nevoie pentru preparare sushi acasa: orez pentru sushi, nori (foi de alge), wasabi, sos de soia, otet pentru orez. Cateva tips&tricks: 1.Nu umblati deloc la orez cat timp se gateste si nu ii adaugati sare decat abia dupa ce este gatit. 2.Pestele este musai sa fie proaspat, de buna calitate si curatat de imperfectiuni: grasime, oase si piele. 3.Impachetati covorasul de bambus in folie alimentara 4.Puneti maioneza picanta si crema de branza in pos-uri. Ya’ll thank me later. 5.Daca nu vreti sa va iasa asa de mari bucatile de sushi, taiati nori pe jumate. 6. Peste proaspat pentru sushi gastiti la Metro (primesc marfa marti, joi si sambata) sau la Selgros (primesc marfa luni, miercuri si vineri), eu am incredere in acesti doi retaileri. 7.Keep calm and make sushi.

Ingrediente

Portii:
sushi
  • 4 buc alge Sushi Nori
  • 300 gr peste somon
  • 1 buc avocado
  • 1 buc castravete Fabio
  • 100 gr crema de branza
  • 4 linguri maioneza
  • 2 lingurite sos Sriracha
  • 1 buc ardei iute
  • dupa gust susan alb
  • dupa gust susan negru
  • dupa gust icre de somon
  • dupa gust sos de soia dark
  • dupa gust wasabi
  • 1alge Sushi Nori
    4 buc
  • 2peste somon
    300 gr
  • 3avocado
    1 buc
  • 4castravete Fabio
    1 buc
  • 5crema de branza
    100 gr
  • 6maioneza
    4 linguri
  • 7sos Sriracha
    2 lingurite
  • 8ardei iute
    1 buc
  • 9susan alb
    dupa gust
  • 10susan negru
    dupa gust
  • 11icre de somon
    dupa gust
  • 12sos de soia dark
    dupa gust
  • 13wasabi
    dupa gust
orez
  • 1 cana orez
  • 1 cana apa
  • 4 linguri otet de orez
  • 1.5 linguri zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1orez
    1 cana
  • 2apa
    1 cana
  • 3otet de orez
    4 linguri
  • 4zahar
    1.5 linguri
  • 5sare
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Forma sushi - Kitchen Craft
92 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki 24 cm 5000MCD - Miyabi
2690 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki 24 cm 4000FC - Miyabi
990 leiÎn stoc
Lingura orez, silicon, 22 cm - Staub
65 leiÎn stoc
Platou tort, 31 cm - Westmark
34 leiÎn stoc
Platou servire 35,5 cm, ardezie - Kesper
49 leiÎn stoc
Platou servire 40 x 30 cm, ardezie - Kesper
35 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/02e88a62-a66e-4d3f-83a0-a2e5650e8f1c.jpeg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Andreea Prodan
Bucatar amator gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Andreea Prodan
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 23, 09:10
Delicios  |  Reteta gatita
Eu am făcut doar cu ton, nu ne încânta ideea de peste crud, însă a ieșit delicios!!!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor (1 intrebare )

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.

Andreea Prodan gatesc.co | acum un an

Buna! Sambata asta vreau sa fac si eu pentru prima data sushi, insa nu cu peste crud ca nu ne place si ma gandeam la ton din conserva, cu crema de branza, avocado si castraveti sau morcov. Insa voiam sa te intreb, crema de branza se intinde pe toata suprafata nori-ului sau o pun doar pe mijloc peste umplutura? Multumesc!