Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de pui a la grec

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de pui a la grec
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de pui a la grec

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2363 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

O ciorba bogata si delicioasa cu carne, legume si orez. In prima etapa se fierbe carnea si se prepara supa de pui. In cea de a 2-a etapa incepem construirea straturilor de texturi si arome. Ceapa, morcovii, pastarnacul si telina, calite in putin ulei sunt fierte in supa de pui impreuna cu fasiile de carne si orezul. Textura ciorbei este imbogatita cu un sos din galbenus si smantana, iar gustul inviorat cu suc de lamaie.

Ciorba de pui a la grec

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

O ciorba bogata si delicioasa cu carne, legume si orez. In prima etapa se fierbe carnea si se prepara supa de pui. In cea de a 2-a etapa incepem construirea straturilor de texturi si arome. Ceapa, morcovii, pastarnacul si telina, calite in putin ulei sunt fierte in supa de pui impreuna cu fasiile de carne si orezul. Textura ciorbei este imbogatita cu un sos din galbenus si smantana, iar gustul inviorat cu suc de lamaie.

Ingrediente

Portii:
  • 650 gr carne de pui
  • 2.8 l apa
  • 4 buc morcovi
  • 2 buc radacina de pastarnac
  • 250 gr radacina de telina
  • dupa gust piper boabe
  • 2 buc foi de dafin
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 buc ceapa
  • 0.5 lingura ulei
  • 100 gr orez
  • 150 gr smantana
  • 2 buc galbenus de ou
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 30 ml suc de lamaie
  • 1carne de pui
    650 gr
  • 2apa
    2.8 l
  • 3morcovi
    4 buc
  • 4radacina de pastarnac
    2 buc
  • 5radacina de telina
    250 gr
  • 6piper boabe
    dupa gust
  • 7foi de dafin
    2 buc
  • 8patrunjel
    1 legatura
  • 9ceapa
    2 buc
  • 10ulei
    0.5 lingura
  • 11orez
    100 gr
  • 12smantana
    150 gr
  • 13galbenus de ou
    2 buc
  • 14sare
    dupa gust
  • 15piper macinat
    dupa gust
  • 16suc de lamaie
    30 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.