Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Iahnie de fasole cu ciolan

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Cooking Art

831 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Iahnie de fasole cu ciolan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Iahnie de fasole cu ciolan

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Cooking Art

831 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Pranz copios cu iahnie de fasole boabe si ciolan de porc afumat. Se serveste cu muraturi si cu pofta. Pentru un gust mai bun, va recomand sa gatiti fasolea la soba cu plita.

Iahnie de fasole cu ciolan

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pranz copios cu iahnie de fasole boabe si ciolan de porc afumat. Se serveste cu muraturi si cu pofta. Pentru un gust mai bun, va recomand sa gatiti fasolea la soba cu plita.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg fasole boabe
  • 12 l apa
  • dupa gust sare
  • 1 buc ciolan afumat de porc
  • 3 buc ceapa
  • 3 buc morcovi
  • 1 buc cartofi
  • 800 ml suc de rosii
  • 3 buc foi de dafin
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 50 ml ulei
  • dupa gust piper
  • 2 linguri cimbru
  • 1fasole boabe
    1 kg
  • 2apa
    12 l
  • 3sare
    dupa gust
  • 4ciolan afumat de porc
    1 buc
  • 5ceapa
    3 buc
  • 6morcovi
    3 buc
  • 7cartofi
    1 buc
  • 8suc de rosii
    800 ml
  • 9foi de dafin
    3 buc
  • 10patrunjel
    2 legaturi
  • 11leustean
    1 legatura
  • 12ulei
    50 ml
  • 13piper
    dupa gust
  • 14cimbru
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Decojitor legume, otel - Westmark
8 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 28cm/6,7L, Black - Staub
1570 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 20 cm - Westmark
90 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 18 cm - Zokura
25 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 16 cm - Zokura
23 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 14 cm - Zokura
21 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 16cm - Zwilling
98 leiÎn stoc
Set 4 ustensile cu suport, bambus - Kesper
55 leiÎn stoc
Decojitor citrice, inox, verde - OXO
32 leiÎn stoc
Decojitor mare de legume, inox, Mov - OXO
38 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/f4e62d96-c71d-4386-809c-0269b6f32a45.png
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Ama11lia
Bucatar amator gatesc.co
https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/09b9a4de-f491-4fa3-9833-a6d226e90dbd.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro pinksimba
Legend Chef gatesc.co

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ama11lia
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 24, 11:32
Foarte buna  |  Reteta gatita
Mai ales dacă e făcută la ceaun afara
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
pinksimba
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 24, 02:41
Iahnie de fasole absolut delicioasa!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor (1 intrebare )

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.

Laurentiu gatesc.co | acum un an

Nu inteleg pasul 5. Deci se fierbe in apa separat ciolanul? Si apoi se caleste in ulei? De ce? De ce nu fierbem ciolanul direct in fasole? Nu pierdem toata aroma ciolanului fierbandu-l in apa si apoi aruncam apa? Si cum sa pui ciolanul ud in ulei incins?