Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Ciorba de fasole in bol de paine

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (1)
 chef profile img

S.ðŸ‘Đ‍ðŸģI.ðŸ‘Đ‍ðŸģD.ðŸ‘Đ‍ðŸģ

271 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de fasole in bol de paine
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de fasole in bol de paine

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (1)
chef profile img

S.ðŸ‘Đ‍ðŸģI.ðŸ‘Đ‍ðŸģD.ðŸ‘Đ‍ðŸģ

271 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Putin de munca, dar se merita, rezultatul a fost peste asteptari. Fasolea in bol a fost minunata.

Ciorba de fasole in bol de paine

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( 1 )

Pregatire

2 ore

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

S.ðŸ‘Đ‍ðŸģI.ðŸ‘Đ‍ðŸģD.ðŸ‘Đ‍ðŸģ
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Putin de munca, dar se merita, rezultatul a fost peste asteptari. Fasolea in bol a fost minunata.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 285 ml apa
  • 2 linguri lapte praf
  • 445 gr faina
  • 7 gr drojdie uscata
  • 1 lingura ulei
  • 6 gr sare
  • 1 lingura zahar
  • 1apa
    285 ml
  • 2lapte praf
    2 linguri
  • 3faina
    445 gr
  • 4drojdie uscata
    7 gr
  • 5ulei
    1 lingura
  • 6sare
    6 gr
  • 7zahar
    1 lingura
Fasole
  • 500 gr fasole
  • 2 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • dupa gust sare
  • dupa gust apa
  • 1 lingurita Delikat cu gust de legume
  • 1 frunza foi de dafin
  • 1 buc pastarnac
  • 1fasole
    500 gr
  • 2ceapa
    2 buc
  • 3morcovi
    1 buc
  • 4sare
    dupa gust
  • 5apa
    dupa gust
  • 6Delikat cu gust de legume
    1 lingurita
  • 7foi de dafin
    1 frunza
  • 8pastarnac
    1 buc
Prajeala
  • 3 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 50 ml pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 1ceapa
    3 buc
  • 2morcovi
    1 buc
  • 3pasta de rosii
    50 ml
  • 4ulei
    2 linguri
Extra
  • dupa gust hrean
  • dupa gust ceapa
  • dupa gust leustean uscat
  • dupa gust patrunjel uscat
  • 1hrean
    dupa gust
  • 2ceapa
    dupa gust
  • 3leustean uscat
    dupa gust
  • 4patrunjel uscat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set oale inox, 9 piese, "Joy" - Zwilling
1390 leiÎn stoc
Set 4 mini-tigai "Resto", inox - Demeyere
295 leiÎn stoc
Bol cu capac, sticla, 4L - Glasslock
129 leiÎn stoc
Polonic inox, 43 cm - de Buyer
168 leiÎn stoc
Masina de paine, 600W, Negru - Princess
395 leiÎn stoc
Lingura, inox, "Windsor" - Grunwerg
14 leiÎn stoc
Lingura supa, inox, "Windsor" - Grunwerg
12 leiÎn stoc
Cratita inox, cu capac, 28cm/8L, "Resto" - Demeyere
475 leiÎn stoc
Cratita inox, cu capac, 24cm/6L, "Resto" - Demeyere
345 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/6,7L "Folk", Verde - LAVA
450 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/d667a551-e29e-4287-a161-6c53d2c5b2f6.jpg
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★
gatesc.ro Oanah
Legend Chef gatesc.co

Recenzii (1)

4.00
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★
1 recenzie
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (1)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Oanah
Legend Chef
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★
apr. 24, 07:24
Foarte bun!  |  Reteta gatita
Secretul ca zeama sa nu fie absorbita total de paine, este ca dupa ce a fost scos miezul, sa se mai dea painea la cuptor cateva minute, sa se intareasca miezul. De altfel, o reteta excelenta. Am dat si o forma capacului painii si pentru extra gust, putina afumatura.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.