Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Friptura de porc cu sos rosu

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Elena G.

227 retete postate

gatesc.co
Chef
Friptura de porc cu sos rosu
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Friptura de porc cu sos rosu

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Elena G.

227 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Aceasta friptura are un gust delicios, este foarte moale si se poate servi alaturi de un piure de cartofi.

Friptura de porc cu sos rosu

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Elena G.
Chef
gatesc.co

Prezentare

Aceasta friptura are un gust delicios, este foarte moale si se poate servi alaturi de un piure de cartofi.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg carne de porc
  • 20 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 600 ml suc de rosii
  • 1 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 1carne de porc
    1 kg
  • 2usturoi
    20 catei
  • 3ulei
    3 linguri
  • 4suc de rosii
    600 ml
  • 5apa
    1 l
  • 6sare
    1 lingurita
  • 7piper
    0.5 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.