Tort in 7 straturi cu aluat alb si maro, mere caramelizate si nuci pecan si ciocolata amaruie. Un tort cu ingrediente la indemana, cu pasi simpli, dar cu un aspect foarte frumos. Il poate pregati oricine, mai ales in sezonul de toamna.
Prajitura marmorata cu mix de blat alb-maro, cu umplutura de mere calite cu unt si scortisoara si strat crocant superior de mix de nuci romanesti, caju si pecan si zahar vanilat. Ingrediente simple, insa aspect si gust complexe.
Prajitura in doua culori cu blat alb si blat cu cacao si umplutura de mere calite cu scotisoara. Se pregateste foarte usor, arata foarte bine si este foarte gustoasa.
Acest pandispan este cel mai gustos si cel mai aspectuos pandispan pe care l-am preparat vreodata. Este plin de fructe, in doua culori, blat pufos si perfect crescut. Va recomand cu tot dragul aceasta reteta.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!