Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu branza si blat de cacao razuit (Rudy)

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Andra

237 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Prajitura cu branza si blat de cacao razuit (Rudy)
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu branza si blat de cacao razuit (Rudy)

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Andra

237 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prajitura cu branza si blat de cacao razuit sau Rudy, cum mai este cunoscuta, este o prajitura usor de facut, in care se combina blatul de cacao si umplutura de branza usor parfumata cu esenta de rom.

Prajitura cu branza si blat de cacao razuit (Rudy)

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Andra
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Prajitura cu branza si blat de cacao razuit sau Rudy, cum mai este cunoscuta, este o prajitura usor de facut, in care se combina blatul de cacao si umplutura de branza usor parfumata cu esenta de rom.

Ingrediente

Portii:
Aluat:
  • 300 gr faina
  • 10 gr praf de copt
  • 150 gr zahar
  • 250 gr unt
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1 praf de sare
  • 25 gr cacao
  • 1faina
    300 gr
  • 2praf de copt
    10 gr
  • 3zahar
    150 gr
  • 4unt
    250 gr
  • 5galbenus de ou
    1 buc
  • 6sare
    1 praf de
  • 7cacao
    25 gr
Umplutura:
  • 750 gr crema de branza
  • 200 gr zahar
  • 3 buc oua
  • 1 buc albus de ou
  • 1 lingura esenta de rom
  • 100 gr stafide
  • 1crema de branza
    750 gr
  • 2zahar
    200 gr
  • 3oua
    3 buc
  • 4albus de ou
    1 buc
  • 5esenta de rom
    1 lingura
  • 6stafide
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Manusa de bucatarie - Zokura
38 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac, Grey - Tiseco
26 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac, Taupe - Tiseco
26 leiÎn stoc
Scafa pentru faina, inox, 1400 ml - de Buyer
425 leiÎn stoc
Recipient depozitare 250 g - Westmark
65 leiÎn stoc
Recipient depozitare 500 g - Westmark
85 leiÎn stoc
Recipient depozitare 750 g - Westmark
95 leiÎn stoc
Recipient depozitare 1500 ml, inox - Zokura
34 leiÎn stoc
Recipient depozitare 2600 ml, inox - Zokura
38 leiÎn stoc
Set 3 recipiente depozitare, inox - Zokura
75 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.