Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Ciorba cu perisoare

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
 chef profile img

Elena G.

257 retete postate

gatesc.co
Chef
Ciorba cu perisoare
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba cu perisoare

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
chef profile img

Elena G.

257 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Ciorba de perisoare este una dintre ciorbele tipice romanesti. Se pate servi cu smantana sau simpla.

Ciorba cu perisoare

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( 1 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Elena G.
Chef
gatesc.co

Prezentare

Ciorba de perisoare este una dintre ciorbele tipice romanesti. Se pate servi cu smantana sau simpla.

Ingrediente

Portii:
  • 4 l apa
  • 1 buc oase de porc
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc radacina de pastarnac
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 4 buc cartofi
  • 4 linguri bulion
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1apa
    4 l
  • 2oase de porc
    1 buc
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4morcovi
    2 buc
  • 5radacina de pastarnac
    1 buc
  • 6radacina de patrunjel
    1 buc
  • 7cartofi
    4 buc
  • 8bulion
    4 linguri
  • 9bors
    1 l
  • 10leustean
    1 legatura
  • 11sare
    1 lingurita
  • 12piper
    1 lingurita
perisoare
  • 400 gr carne tocata
  • 2 buc oua
  • 1 buc ceapa
  • 50 gr orez
  • 1 lingura bulion
  • 0.5 lingurita sare
  • 1carne tocata
    400 gr
  • 2oua
    2 buc
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4orez
    50 gr
  • 5bulion
    1 lingura
  • 6sare
    0.5 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol, sticla, 21,5cm/2,5L, "Lambada" - Borgonovo
37 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 8 - Westmark
290 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
365 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Masina de tocat carne "Frecher Fritz" - Westmark
345 leiÎn stoc
Polonic, inox, 31 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Polonic, plastic, 30 cm - Kitchen Craft
19 leiÎn stoc
Polonic pentru sos, inox, 28 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Polonic, plastic termorezistent - Kitchen Craft
36 leiÎn stoc
Polonic, lemn de acacia, 35cm - Zokura
38 leiÎn stoc
Polonic plastic, 31 cm, Empire Red - KitchenAid
68 leiÎn stoc
Polonic, lemn de acacia, 31cm - Zokura
39 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/d56cecb2-09c3-46dc-83b4-3c95d938927b.jpg
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
gatesc.ro Alexandra
Chef gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
1 recenzie
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Alexandra
Chef
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
apr. 25, 07:02
Foarte buna.  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.