Acest pandispan este cel mai gustos si cel mai aspectuos pandispan pe care l-am preparat vreodata. Este plin de fructe, in doua culori, blat pufos si perfect crescut. Va recomand cu tot dragul aceasta reteta.
M-am trezit cu pofta de ceva ciocolatos, avand mai multa ciocolata amaruie de menaj, mi-am si planificat in minte un brownie maron intens langa ceva mai soft si aromat, iar asa a luat nastere preparatul meu divin. Nu e un cuvant mare, nici la restaurant nu mananci asa ceva. Haideti sa va spun cum le-am preparat, ca sa nu ma contraziceti.
Am pregatit biscuiti gustosi si crocanti care arata ca niste bomboane cu ciocolata. Am incercat sa-i fac cat mai sanatosi si am folosit si un amestec de faina de orz si secara. I-am indulcit cu miere si sirop de merisoare. Sunt deliciosi si vi-i recomand cu drag, mai ales pentru copii. Sunt o idee bune si pentru dulce la aniversari pentru copii.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!