Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui fraged in crusta crocanta la air fryer

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui fraged in crusta crocanta la air fryer
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui fraged in crusta crocanta la air fryer

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Pulpe de pui cu crusta crocanta in stil KFC. Pulpele de pui sunt mai intai acoperite cu un amestec de condimente si ierburi aromatice si lasate la marinat in lapte intre 3 si 24 de ore. Bucatile de carne sunt apoi trecute de 2 ori prin faina si amidon si gatite la air fryer, pentru ca sa obtinem accea crusta crocanta, mult apreciata.

Pui fraged in crusta crocanta la air fryer

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pulpe de pui cu crusta crocanta in stil KFC. Pulpele de pui sunt mai intai acoperite cu un amestec de condimente si ierburi aromatice si lasate la marinat in lapte intre 3 si 24 de ore. Bucatile de carne sunt apoi trecute de 2 ori prin faina si amidon si gatite la air fryer, pentru ca sa obtinem accea crusta crocanta, mult apreciata.

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr pulpe superioare de pui
  • 800 gr pulpe inferioare de pui
  • 4 lingurite usturoi pudra
  • 2 lingurite mustar pudra
  • 2 lingurite ghimbir pudra
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1.5 lingurite seminte de telina
  • 1 lingurita piper negru macinat
  • 3 lingurite piper alb macinat
  • 4 lingurite boia
  • 2 lingurite salvie uscata
  • 500 ml lapte
  • 2 buc oua
  • 250 gr faina
  • 60 gr amidon alimentar
  • dupa gust sare
  • 30 ml ulei
  • 1pulpe superioare de pui
    800 gr
  • 2pulpe inferioare de pui
    800 gr
  • 3usturoi pudra
    4 lingurite
  • 4mustar pudra
    2 lingurite
  • 5ghimbir pudra
    2 lingurite
  • 6cimbru uscat
    1 lingurita
  • 7busuioc uscat
    1 lingurita
  • 8oregano uscat
    1 lingurita
  • 9seminte de telina
    1.5 lingurite
  • 10piper negru macinat
    1 lingurita
  • 11piper alb macinat
    3 lingurite
  • 12boia
    4 lingurite
  • 13salvie uscata
    2 lingurite
  • 14lapte
    500 ml
  • 15oua
    2 buc
  • 16faina
    250 gr
  • 17amidon alimentar
    60 gr
  • 18sare
    dupa gust
  • 19ulei
    30 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 23, 11:32
Buna idee! Multumim! :)
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.