Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui marinat cu ierburi aromatice si lamaie

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Pui marinat cu ierburi aromatice si lamaie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui marinat cu ierburi aromatice si lamaie

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Pui marinat peste noapte in saramura alaturi de crengute de rozmarin si salvie proaspete, felii de lamaie si usturoi, servit apoi alaturi de o garnitura de morcovi caramelizati. Rezultatul este o carne frageda si foarte suculenta.

Pui marinat cu ierburi aromatice si lamaie

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Carne

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne
Good Food
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Pui marinat peste noapte in saramura alaturi de crengute de rozmarin si salvie proaspete, felii de lamaie si usturoi, servit apoi alaturi de o garnitura de morcovi caramelizati. Rezultatul este o carne frageda si foarte suculenta.

Ingrediente

Portii:
carne
  • 1 kg pui
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 crenguta de salvie
  • 1 buc lamai
  • 4 catei usturoi
  • 1 l apa
  • 25 gr sare
  • 3 linguri ulei
  • dupa gust piper
  • 1pui
    1 kg
  • 2rozmarin
    1 crenguta de
  • 3salvie
    1 crenguta de
  • 4lamai
    1 buc
  • 5usturoi
    4 catei
  • 6apa
    1 l
  • 7sare
    25 gr
  • 8ulei
    3 linguri
  • 9piper
    dupa gust
garnitura
  • 500 gr morcovi
  • 3 linguri ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 2 lingurite zahar brun
  • 1morcovi
    500 gr
  • 2ulei
    3 linguri
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
  • 5zahar brun
    2 lingurite

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie - Zokura
38 leiÎn stoc
Termometru digital pentru carne 18 cm - OXO
98 leiÎn stoc
Termometru pentru friptura - Zokura
32 leiÎn stoc
Termometru digital pentru carne - Zokura
75 leiÎn stoc
Rasnita pentru sare, 16 cm, "Vittel" - Peugeot
179 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Bucataru'Poznas
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 23, 11:15
Practic si merita incercat ;)
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.