434 retete postate
434 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareAm pus intr-o craticioara la infierbantat laptele, untul, cacaua si zaharul, pana ce aproape a dat in clocot.
Am pus intr-o craticioara la infierbantat laptele, untul, cacaua si zaharul, pana ce aproape a dat in clocot.
In vasul robotului de bucatarie am pus biscuitii, crema de ciocolata, untul de arahide si esentele, apoi am dat cateva pulsatii. Ideea e sa se maruntească si sa se omogenizeze ingredientele, dar sa ramana ceva textura, sa nu fie chiar un praf.
In vasul robotului de bucatarie am pus biscuitii, crema de ciocolata, untul de arahide si esentele, apoi am dat cateva pulsatii. Ideea e sa se maruntească si sa se omogenizeze ingredientele, dar sa ramana ceva textura, sa nu fie chiar un praf.
Am adăugat compozitia de lapte peste cea de biscuiti si am dat inca o pulsatie scurta, cat sa se incorporeze. Gata compoziția. Daca vi se pare prea moale, are nevoie sa se raceasca inainte de a o modela. Daca este prea tare (desi nu are cum!), adaugati 1-2 linguri de lapte, la nevoie.
Am adăugat compozitia de lapte peste cea de biscuiti si am dat inca o pulsatie scurta, cat sa se incorporeze. Gata compoziția. Daca vi se pare prea moale, are nevoie sa se raceasca inainte de a o modela. Daca este prea tare (desi nu are cum!), adaugati 1-2 linguri de lapte, la nevoie.
Mi-am pregatit pentru decor fulgi de ciocolata, alune maruntite si bombonele de zahar, dar puteti folosi si altceva, adaptandu-va la ceea ce aveti in casa: fulgi de cocos, biscuiti sfaramati, nuca maruntita, cacao, zahar pudra, etc.
Mi-am pregatit pentru decor fulgi de ciocolata, alune maruntite si bombonele de zahar, dar puteti folosi si altceva, adaptandu-va la ceea ce aveti in casa: fulgi de cocos, biscuiti sfaramati, nuca maruntita, cacao, zahar pudra, etc.
Am facut bilute cat mai egale pe care le-am dat prin fulgi de ciocolata, alune sau bombonele de zahar sau prin toate adunate si le-am dat la rece cam 15-20 de minute inainte de a ne bucura de ele. La noi s-au consumat in 24 de ore, dar rezista excelent 3-4 zile la frigider.
Am facut bilute cat mai egale pe care le-am dat prin fulgi de ciocolata, alune sau bombonele de zahar sau prin toate adunate si le-am dat la rece cam 15-20 de minute inainte de a ne bucura de ele. La noi s-au consumat in 24 de ore, dar rezista excelent 3-4 zile la frigider.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Am pus intr-o craticioara la infierbantat laptele, untul, cacaua si zaharul, pana ce aproape a dat in clocot.
Am pus intr-o craticioara la infierbantat laptele, untul, cacaua si zaharul, pana ce aproape a dat in clocot.
In vasul robotului de bucatarie am pus biscuitii, crema de ciocolata, untul de arahide si esentele, apoi am dat cateva pulsatii. Ideea e sa se maruntească si sa se omogenizeze ingredientele, dar sa ramana ceva textura, sa nu fie chiar un praf.
In vasul robotului de bucatarie am pus biscuitii, crema de ciocolata, untul de arahide si esentele, apoi am dat cateva pulsatii. Ideea e sa se maruntească si sa se omogenizeze ingredientele, dar sa ramana ceva textura, sa nu fie chiar un praf.
Am adăugat compozitia de lapte peste cea de biscuiti si am dat inca o pulsatie scurta, cat sa se incorporeze. Gata compoziția. Daca vi se pare prea moale, are nevoie sa se raceasca inainte de a o modela. Daca este prea tare (desi nu are cum!), adaugati 1-2 linguri de lapte, la nevoie.
Am adăugat compozitia de lapte peste cea de biscuiti si am dat inca o pulsatie scurta, cat sa se incorporeze. Gata compoziția. Daca vi se pare prea moale, are nevoie sa se raceasca inainte de a o modela. Daca este prea tare (desi nu are cum!), adaugati 1-2 linguri de lapte, la nevoie.
Mi-am pregatit pentru decor fulgi de ciocolata, alune maruntite si bombonele de zahar, dar puteti folosi si altceva, adaptandu-va la ceea ce aveti in casa: fulgi de cocos, biscuiti sfaramati, nuca maruntita, cacao, zahar pudra, etc.
Mi-am pregatit pentru decor fulgi de ciocolata, alune maruntite si bombonele de zahar, dar puteti folosi si altceva, adaptandu-va la ceea ce aveti in casa: fulgi de cocos, biscuiti sfaramati, nuca maruntita, cacao, zahar pudra, etc.
Am facut bilute cat mai egale pe care le-am dat prin fulgi de ciocolata, alune sau bombonele de zahar sau prin toate adunate si le-am dat la rece cam 15-20 de minute inainte de a ne bucura de ele. La noi s-au consumat in 24 de ore, dar rezista excelent 3-4 zile la frigider.
Am facut bilute cat mai egale pe care le-am dat prin fulgi de ciocolata, alune sau bombonele de zahar sau prin toate adunate si le-am dat la rece cam 15-20 de minute inainte de a ne bucura de ele. La noi s-au consumat in 24 de ore, dar rezista excelent 3-4 zile la frigider.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!