Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ravioli cu ciuperci si carne de pui in sos de cremos

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ravioli cu ciuperci si carne de pui in sos de cremos
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ravioli cu ciuperci si carne de pui in sos de cremos

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ravioli, o varietate de paste fainoase umplute, sunt foarte populare in Italia si in intreaga lume. Ravioli din comert sunt buni dar la cei facuti in casa pe langa gust si textura, ai in plus si un sentiment de satisfactie. Foile de aluat sunt umplute cu un amestec de ciuperci si carne de pui, aromat cu cimbru proaspat. Sa punem si mai bine in valoare pernitele pufoase de ravioli le servim cu sos cremos de ciuperci, smantana si coniac.

Ravioli cu ciuperci si carne de pui in sos de cremos

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ravioli, o varietate de paste fainoase umplute, sunt foarte populare in Italia si in intreaga lume. Ravioli din comert sunt buni dar la cei facuti in casa pe langa gust si textura, ai in plus si un sentiment de satisfactie. Foile de aluat sunt umplute cu un amestec de ciuperci si carne de pui, aromat cu cimbru proaspat. Sa punem si mai bine in valoare pernitele pufoase de ravioli le servim cu sos cremos de ciuperci, smantana si coniac.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 200 gr faina
  • 2 gr sare
  • 2 buc oua
  • 1faina
    200 gr
  • 2sare
    2 gr
  • 3oua
    2 buc
Umplutura
  • 0.5 lingura ulei
  • 600 gr ciuperci Champignon
  • 300 gr piept de pui
  • 30 ml smantana pentru gatit
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 5 gr cimbru
  • 1ulei
    0.5 lingura
  • 2ciuperci Champignon
    600 gr
  • 3piept de pui
    300 gr
  • 4smantana pentru gatit
    30 ml
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper macinat
    dupa gust
  • 7cimbru
    5 gr
Sos
  • 30 gr pudra de hribi
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 30 ml coniac
  • 200 ml apa
  • 1pudra de hribi
    30 gr
  • 2smantana pentru gatit
    100 ml
  • 3coniac
    30 ml
  • 4apa
    200 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina paste iPasta - Imperia
490 leiÎn stoc
Masina paste - Kitchen Craft
254 leiÎn stoc
Masina paste Sfogliatrice iPasta - Imperia
290 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.