Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Miel marinat in iaurt grecesc si ierburi aromate cu piure de mazare

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Miel marinat in iaurt grecesc si ierburi aromate cu piure de mazare
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Miel marinat in iaurt grecesc si ierburi aromate cu piure de mazare

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Pulpa de miel marinata in iaurt grecesc amestecat cu un mix de condimente si ierburi mediteraneene, gatita la cuptor si servita alaturi de un piure fin de mazare.

Miel marinat in iaurt grecesc si ierburi aromate cu piure de mazare

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne
Good Food
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Pulpa de miel marinata in iaurt grecesc amestecat cu un mix de condimente si ierburi mediteraneene, gatita la cuptor si servita alaturi de un piure fin de mazare.

Ingrediente

Portii:
carne
  • 1.5 kg carne de miel
  • 300 gr iaurt grecesc
  • 1 lingurita coriandru boabe
  • 1 lingurita ienibahar boabe
  • 1 lingurita piper rosu boabe
  • 1 lingurita piper verde boabe
  • 1 lingurita cuisoare macinate
  • dupa gust sare
  • 1 crenguta de oregano
  • 1 crenguta de salvie
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 30 ml ulei
  • 200 ml vin rosu
  • 1carne de miel
    1.5 kg
  • 2iaurt grecesc
    300 gr
  • 3coriandru boabe
    1 lingurita
  • 4ienibahar boabe
    1 lingurita
  • 5piper rosu boabe
    1 lingurita
  • 6piper verde boabe
    1 lingurita
  • 7cuisoare macinate
    1 lingurita
  • 8sare
    dupa gust
  • 9oregano
    1 crenguta de
  • 10salvie
    1 crenguta de
  • 11rozmarin
    1 crenguta de
  • 12ulei
    30 ml
  • 13vin rosu
    200 ml
piure
  • 2 buc ceapa rosie
  • 2 catei usturoi
  • 800 gr mazare
  • 100 gr unt
  • 30 gr ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1ceapa rosie
    2 buc
  • 2usturoi
    2 catei
  • 3mazare
    800 gr
  • 4unt
    100 gr
  • 5ulei
    30 gr
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.