Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rasol de miel cu piure de radacinoase

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Rasol de miel cu piure de radacinoase
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rasol de miel cu piure de radacinoase

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Good Food

437 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Rasol de miel gatit lent la foc mic, cu ceapa rosie si vin rosu, servit apoi cu un piure rustic de cartofi, morcov si pastarnac.

Rasol de miel cu piure de radacinoase

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

30 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne
Good Food
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Rasol de miel gatit lent la foc mic, cu ceapa rosie si vin rosu, servit apoi cu un piure rustic de cartofi, morcov si pastarnac.

Ingrediente

Portii:
carne
  • 0.5 kg rasol de miel
  • 3 buc ceapa rosie
  • 200 ml vin rosu
  • 2 linguri faina
  • 30 ml ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 0.5 lingurita coriandru macinat
  • 1rasol de miel
    0.5 kg
  • 2ceapa rosie
    3 buc
  • 3vin rosu
    200 ml
  • 4faina
    2 linguri
  • 5ulei
    30 ml
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
  • 8coriandru macinat
    0.5 lingurita
piure
  • 3 buc morcovi
  • 3 buc radacina de pastarnac
  • 2 buc cartofi
  • 2 buc foi de dafin
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita oregano uscat
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1morcovi
    3 buc
  • 2radacina de pastarnac
    3 buc
  • 3cartofi
    2 buc
  • 4foi de dafin
    2 buc
  • 5unt
    50 gr
  • 6oregano uscat
    1 lingurita
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cos strecuratoare, 28 cm, inox
44 leiÎn stoc
Zdrobitor pentru cartofi 15 x 10 cm - OXO
69 leiÎn stoc
Tigaie inox, 32cm, "Resto" - Demeyere
420 leiÎn stoc
Tigaie inox,  28cm "Restoline" - Demeyere
330 leiÎn stoc
Tigaie inox,  24cm "Restoline" - Demeyere
260 leiÎn stoc
Tigaie inox,  20cm, "Restoline" - Demeyere
195 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.