Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cartofi la air fryer cu sos de iaurt si usturoi copt

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cartofi la air fryer cu sos de iaurt si usturoi copt
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cartofi la air fryer cu sos de iaurt si usturoi copt

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Cartofi condimentati cu boia si usturoi, gatiti cu putin ulei la friteuza cu aer cald. Pentru un gust si mai bogat, peste cartofii rumeniti se presara parmezan si frunze de patrunjel. Se servesc calzi cu sos de iaurt, usturoi si parmezan.

Cartofi la air fryer cu sos de iaurt si usturoi copt

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

25 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Cartofi condimentati cu boia si usturoi, gatiti cu putin ulei la friteuza cu aer cald. Pentru un gust si mai bogat, peste cartofii rumeniti se presara parmezan si frunze de patrunjel. Se servesc calzi cu sos de iaurt, usturoi si parmezan.

Ingrediente

Portii:
Cartofi
  • 600 gr cartofi
  • 0.5 lingurita sare
  • 0.5 gr ulei
  • 5 catei usturoi
  • 0.5 lingurita usturoi pudra
  • dupa gust piper macinat
  • dupa gust fulgi de sare
  • 0.5 lingurita boia
  • dupa gust frunze de patrunjel
  • 15 gr parmezan
  • 1cartofi
    600 gr
  • 2sare
    0.5 lingurita
  • 3ulei
    0.5 gr
  • 4usturoi
    5 catei
  • 5usturoi pudra
    0.5 lingurita
  • 6piper macinat
    dupa gust
  • 7fulgi de sare
    dupa gust
  • 8boia
    0.5 lingurita
  • 9frunze de patrunjel
    dupa gust
  • 10parmezan
    15 gr
sos
  • 200 gr iaurt grecesc
  • 5 gr frunze de patrunjel
  • dupa gust sare
  • 10 gr parmezan
  • 1iaurt grecesc
    200 gr
  • 2frunze de patrunjel
    5 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4parmezan
    10 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Friteuza cu aer cald, 3,2 L, 1400 W - Zokura
445 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 5,2 L, 1800 W - Zokura
525 leiÎn stoc
Decojitor legume, otel - Westmark
8 leiÎn stoc
Cutit Nakiri 17 cm 4000FC  - Miyabi
940 leiÎn stoc
Cutit Nakiri, 17cm, "Now S" - Zwilling
195 leiÎn stoc
Bol pentru sos, melamina, 8cm, Alb - LAVA
28 leiÎn stoc
Bol pentru sos, portelan, 6cm, Alb - LAVA
15 leiÎn stoc
Bol pentru sos, ceramica, 6cm, Rosu - LAVA
40 leiÎn stoc
Bol pentru sos, melamina, 7,1cm, Alb - LAVA
14 leiÎn stoc
Solnita, ceramica, 12,7cm, Clay - Emile Henry
136 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 23, 09:18
Hmm, pe gustul Zmeilor!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.